Η έκπληξη στην Νάσια Μεσίρη από τις συναθλήτριές της

Πέμπτη, Απρίλιος 20, 2023 - 9:56πμ
Η επιστροφή στο γυμναστήριο μετά την επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Νάσια Μεσίρη με την επιστροφή της στο Γυμναστήριο που γυμνάζεται, στο Λαδόπουλο, από τις συναθλήτριές της στον Άτλαντα.
Και πάλι στην προπόνηση...

Στην πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής, η 15χρονη Πατρινή είχε εξαιρετική παρουσία, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στον τελικό του άλματος, στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Με μέσο όρο βαθμολογίας αλμάτων 12.750 βαθμούς, η Αθανασία Μεσίρη κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό του άλματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής, στο ντεμπούτο της με την Εθνική Γυναικών σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Θυμίζουμε ότι η πρόκριση της 15χρονης πρωταθλήτριας στον τελικό του άλματος ήταν η πρώτη για την ελληνική ενόργανη γυναικών σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έπειτα από πέντε χρόνια. Η Αθανασία Μεσίρη έγινε έτσι η έβδομη Ελληνίδα εκπρόσωπο στους τελικούς οργάνων στην ιστορία του θεσμού.

Με την 7η θέση της στον τελικό, η Μεσίρη ισοφάρισε την υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει η Ελλάδα στο άλμα γυναικών, σε ολόκληρη την ιστορία της στον θεσμό και στην συνολικά τρίτη εκπροσώπηση της χώρας μας σε ευρωπαϊκό τελικό του συγκεκριμένου οργάνου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech