Στην 6η θέση η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ

Πέμπτη, Απρίλιος 6, 2023 - 7:30μμ
Δηλώσεις της αθλήτριας Μαρίας - Ελένης Παπαγιαννοπούλου

Ο Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων νίκησε τον Ολυμπιακό Κερατσινίου με 26-21 για τους αγώνες κατάταξης των θέσεων 5-7 για την Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, ενώ απομένουν ακόμη δύο αγώνες για τη λήξη φετινού πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Πάτρας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στις 22 Απριλίου στο Κουκούλι, όπου και θα είναι και ο τελευταίος αγώνας της στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών για φέτος.
Η Ακαδημία των Σπορ ήδη έχει καταλάβει την έκτη θέση φετινό πρωτάθλημα, όπου δεν αλλάζει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν φέρει από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.
Η ειδική βαθμολογία κατάταξης έχει ως εξής:
(Θέσεις 5-7)
5. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων .... .... 11
6. Ακαδημία των Σπορ Πάτρας......... 4
7. Ολυμπιακός Κερατσινίου ............ 0
Η παίκτρια της ομάδας Μαρία - Ελένη Παπαγιαννοπούλου δηλώνει σχετικά: "Καταφέραμε μαζί με τις συναθλήτριές μου καθώς και με την υποστήριξη των προπονητριών μας και του διοικητικού συμβουλίου, να ανταπεξέλθουμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις που αυτό έχει, το οποίο ήταν ορόσημο για τον σύλλογο. Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη για εμάς, μίας και αρκετές ταλαντούχες αθλήτριες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις γυναίκες, όλες μαζί να δημιουργήσουμε ένα πάρα πολύ αξιόλογο σύνολο και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον του Πατραικού γυναικείου χάντμπολ".

Υποστήριξη: SilkTech