Παναχαϊκή: Πέθανε ο πρόεδρος της Ευρώπης Ευάγγελος Ματσούκης

Πέμπτη, Ιανουάριος 12, 2023 - 3:27μμ
Ο Ευ. Ματσούκης

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Ευάγγελος Ματσούκης, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος στην Παναχαϊκή, σε μια από τις καλύτερες περιόδους της, όταν έπαιξε Ευρώπη!

Συγκεκριμένα από 28/7/1972 έως 5/3/1974.

Ηταν από τους πιο αγαπητούς φίλους του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Για δεκαετίες υπηρέτησε τη δικηγορία ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας της Ν.Δ. στην Αχαϊα.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΑΕ

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Ευάγγελος Ματσούκης, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος στην Παναχαϊκή, σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ομάδας, όταν έπαιξε στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα την περίοδο από 28/7/1972 έως 5/3/1974.
Ο εκλιπών, επί δεκαετίες, υπηρέτησε με πίστη το λειτούργημα του δικηγόρου, ενώ ήταν από τους πιο αγαπητούς φίλους του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.
Ο Ευάγγελος Ματσούκης είχε διατελέσει επίσης πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας της Ν.Δ. στην Αχαϊα.
Η οικογένεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή και το Δ.Σ. εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Καλό ταξίδι...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΓΕ

Πέρασαν 50 χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Ματσούκης ως Πρόεδρος του σωματείου μας ετοίμαζε μαζί με την χρυση πεντάδα της ομάδας μας την έξοδο επαρχιακής σωματειου για πρωτη φορα στην ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Την πέτυχε άμεσα μεσα στο 1973 με την μεθοδικότητα, την οργανωτική ικανότητα του, το κύρος του και την κοινωνική θέση του, αξίες οι οποίες ακόμη και σημερα μετα από μισό αιώνα μας κάνουν περήφανους.
Σημερα ο ΚΥΡΙΟΣ Βαγγέλης, ο σοφός ΚΥΡΙΟΣ Βαγγέλης, ο άφθαστος και πεντακάθαρος δικηγορος, ο σοφός αυτός άνθρωπος, ο καθαρός παράγοντας έφυγε από κοντά μας, αλλα θα είναι πάντα στις καρδιές των φίλων της Παναχαικης, όπως θα μείνει πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας η τεράστια προσφορα του στο σωματειο μας και στην Πολη μας .
Καλό ταξίδι ΑΡΧΟΝΤΑ.......

Υποστήριξη: SilkTech