Η Παναχαϊκή έχασε 2-1 στην Ηλιούπολη (BINTEO)

Παρασκευή, Δεκέμβριος 2, 2022 - 5:16μμ
Κακή εμφάνιση

Με το ίδιο σκορ (2-1) επικράτησαν Ηλιούπολη και Ηρόδοτος στα εναρκτήρια ματς της 5ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Super League 2. Η αθηναϊκή ομάδα υποχρέωσε την Παναχαϊκή στην πρώτη της ήττα και πέρασε επικεφαλής της βαθμολογίας, ενώ οι ουραγοί (λόγω τιμωριών) Ηρακλειώτες νίκησαν τον, άποντο, ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τους Πατρινούς σε ένα ματς όπου έπεσαν… κορμιά και είχε ενδιαφέρον και ένταση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι γηπεδούχοι έκαναν τρομερό πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τριανταφυλλάκο (33′) και τον Χέμπερτ (38′). Ο Λιποράσε μείωσε στο 55′, όμως, η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να σώσει το αήττητο της.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα υπήρξέ ένταση με τον Νίκο Παντέλη να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα.
Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολίμος (89′ Ανδρέου), Μουριέλ, Κρητικός, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας (77′ Κρέτση), Χέμπερτ (λ.τ. 69′ Ντίαζ), Μπαστακός.

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Χ. Θεοδωράκης, Στεργίδης (90′ Ρουγκάλας), Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κάρλος (82′ Μαραθωνίτης), Μπουρλάκης (59′ Χαντί), Τσιάρας (58′ Κωνσταντακόπουλος), Κέρη, Αλεξόπουλος, Ν. Καραϊκλάιτς (46′ Π. Καραικλάιτς).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη για την άριστη φιλοξενία, στο 5ο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. Η Παναχαϊκή υπόσχεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αρκετά χρόνια οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων συνύπαρξαν αρμονικά χωρίς την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων και παρακολούθησαν το δύσκολο αυτό παιχνίδι , απόλυτα ειρηνικά , ακολουθώντας τους κανόνες της ευγενούς άμιλλας, στέλνοντας με την άριστη συμπεριφορά τους το μήνυμα του υγιούς ανταγωνισμού.

Υποστήριξη: SilkTech