Ο πρώην "δαίμονας" Κ. Λιμαράκης: "Δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη"

Τετάρτη, Νοέμβριος 2, 2022 - 10:00πμ
Οι "μάχες" του Πανιωνίου

«Όλα για όλα» στο πρώτο ματς του Γ´ Γύρου για τον Πανιώνιο! Το σύνολο του Κώστα Δήμου βρίσκεται στην έδρα της τοπικής Όρβοσι, προκειμένου οι δυο ομάδες να ανταγωνιστούν για το "Round 1" των τελευταίων προκριματικών του Champions League.
Οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται πυρετωδώς, εδώ και μέρες, για τον πολύ απαιτητικό αγώνα κόντρα στην ουγγρική ομάδα, ο οποίος ωστόσο δεν κρίνει εξ ολοκλήρου το αποτέλεσμα μιας και στις 05/11 θα δωθεί η δεύτερη αντίστοιχη αναμέτρηση στην Νέα Σμύρνη.
Ο 23χρονος διεθνής τερματοφύλακας και πρωήν παίκτης του ΝΟΠ Κωνσταντίνος Λιμαράκης αντιμετωπίζει προβλήματα ίωσης μέχρι στιγμής, κάνοντας «αγώνα δρόμου» για την ανάρρωση του.
Μιλώντας αποκλειστικά στο #Aquafeed24, ο Κώστας Λιμαράκης αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς κόντρα στην Όρβοσι και την ευκαιρία που θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο ο Πανιώνιος, παρόλο που δεν... αναγνωρίζεται ως φαβορί.
«Αύριο παίζουμε το πρώτο ματς της σειράς με την Όρβοσι, όπου έχουμε προετοιμαστεί καλά και έχουμε δουλέψει τακτικά κάποια πράγματα που θελουμε να κάνουμε στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί της σειράς αλλά σίγουρα δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη»!

Υποστήριξη: SilkTech