Δεν είχε ανταμοιβή η προσπάθεια του Ηλιόπουλου στο Παγκόσμιο Γυμναστικής

Τρίτη, Νοέμβριος 1, 2022 - 11:09πμ
Ο Νίκος Ηλιόπουλος

Με την συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων αθλητών στους προκριματικούς των οργάνων, στην κατηγορία ανδρών, συνεχίστηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Λίβερπουλ.

Ανάμεσά τους και ο πατρινός πρωταθλητής, Νίκος Ηλιόπουλος, στον πρώτο του αγώνα μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό του στην μέση.

Συγκεκριμένα με το εθνόσημο αγωνίστηκαν στον 4ο από τους έξι προκριματικούς ομίλους των ανδρών ο Στέφανος Τσολακίδης (13,566 β. στο δίζυγο), ο Νίκος Ηλιόπουλος (13,400 β. στο δίζυγο και 12,733 β. στο μονόζυγο), ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (13,033 β. στους κρίκους), ο Σταύρος Γκίνης (12.066 β. στους κρίκους) και στο σύνθετο ο Απόστολος Κανέλος που έδειξαν καλά στοιχεία ως επί το πλείστον, αλλά οι βαθμολογίες τους δεν αποδείχθηκαν αρκετές ώστε να τους βάλουν σε τροχιά διάκρισης.

Ωστόσο, για τους Έλληνες αθλητές η Ολυμπιακή πρόκριση θα περάσει μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του ερχόμενου έτους (1-8 Οκτωβρίου 2023, στην Αμβέρσα), όπου και θα δοθεί ο κύριος όγκος των εισιτηρίων για το Παρίσι, καθώς επίσης από την σειρά των παγκοσμίων κυπέλλων του 2024 και από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024.

Υποστήριξη: SilkTech