Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια της ΝΕΠ, 14-5 από τον Πανιώνιο

Σάββατο, Οκτώβριος 15, 2022 - 7:35μμ
Λαζαρίδης: Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχολογία του αγώνα

Την ήττα με 14-5 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη υπέστη η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ. Καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα ήταν το β΄ και το γ΄ 8λεπτο, όταν το 3-2 έγινε 6-2 και σταδιακά 12-3. Η ομάδα τώρα πρέπει να δει μπροστά και να ανασυνταχθεί ενόψει του επόμενου αγώνα της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Μαρκοπούλου. Τα 8λεπτα: 3-2, 3-0, 6-1, 2-2. Τα γκολ του Πανιωνίου πέτυχαν οι Κάσεϊ 2, Ιφ. Μαυρωτά 1, Μπογκατσένκο 4, Κώτσια 6, Υφαντή 1.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Κεπενού, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μ. Μπαλάτσα, Πετάση, Κουρέτα 1, Ο. Μοίραλη 3, Ντάσιου, Δ. Κοντάκου, Νιαρχάκου, Ανδ. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ.
* «Σήμερα η ομάδα δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο πάρα μόνο στο α΄ 8λεπτο με αποτέλεσμα να έρθει η εύκολη ήττα από τον Πανιώνιο», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχολογία του αγώνα. Οταν η ομάδα χάνει, την ευθύνη την αναλαμβάνω μόνο εγώ. Πιστεύω στην στις αθλήτριές μου που έχουν πολλές δυνατότητες και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Η προσπάθεια στην προπόνηση συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Υποστήριξη: SilkTech