Βετούλας: «Τηρουμένων των αναλογιών, ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Τρίτη, Οκτώβριος 11, 2022 - 10:21πμ
Στο γεγονός πως δεν μπορεί να έχει παράπονα από τους παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας στάθηκε ο Πατρινός προπονητής

Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως ο Απόλλων Πάτρας ήταν ανταγωνιστικός για μεγάλο χρονικό διάστημα κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό, όμως δεν άντεξε κόντρα στη μεγάλη ποιότητα και έδωσε σύνθημα για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League και τα παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο με τους "μελανόλευκους".
Αναλυτικά: «Αρχή του πρωταθλήματος για εμάς με δύσκολη αναμέτρηση, ήταν ο πιο ισχυρός αντίπαλος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τηρούμενων των αναλογίων, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Για 12'-13', ήμασταν ανταγωνιστικοί και κοντά στο σκορ, αλλά, από εκεί και πέρα, η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού και η διαφορά κλάσης ήταν ξεκάθαρή.
Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και το ελληνικό στοιχείο έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αντίπαλο την επόμενη αγωνιστική. Αλλά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε για την κατηγορία. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και εμείς να είμαστε υγιείς για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Υποστήριξη: SilkTech