Αθλητικό μεγαλείο για Πλέα, Γιαννακοπούλου και Σωτηρόπουλο

Δευτέρα, Ιούνιος 20, 2022 - 5:48μμ
Αντωνία Γιαννακοπούλου - Χρυσούλα Πλέα

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν και τις τρεις μέρες των αγώνων στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο τα παιχνίδια του Διεθνούς Κυπέλλου Πυγμαχίας Ακρόπολης, που όχι μόνο επανήλθε στο πρόγραμμα, αλλά επέστρεψε στο δοξασμένο στάδιο μετά από δεκαετίες.

Σε κλίμα συγκίνησης, δέους και υπερηφάνειας, διαγωνίστηκαν οι πυγμάχοι, 200 συνολικά από 15 χώρες.

Ανάμεσά τους, η Χρυσούλα Πλέα της Παναχαϊκής, η Αντωνία Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής (και οι δύο κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο) και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος του Τόφαλου.

Για την προσφορά του τιμήθηκε ο προπονητής της Άμυνας, Μάριος Καπερώνης, που λόγω απουσίας του στο εξωτερικό (βρίσκεται στον Καναδά για επαγγελματικούς λόγους) έκανε την πιο κάτω δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και τον Πρόεδρο Χάρη Μαριόλη για την τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν στο Διεθνές Τουρνουά Ακρόπολις. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ επειδή απουσιάζω στο εξωτερικό, όμως σας στέλνω την θετική μου ενέργεια και εύχομαι σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και στην Εθνική Ομάδα που αγαπάω και υπηρετώ από μικρό παιδί, καλή επιτυχία. Δάσκαλε, Νίκο Πλέα, σε ευχαριστώ για όλα».


ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech