Ρεκόρ κορασίδων η Λυδία Σώλου στο πανελλήνιο συνθέτων

Δευτέρα, Ιούνιος 6, 2022 - 4:21μμ
Η Λυδία Σώλου

Ένας αθλητής και μία αθλήτρια της κατηγορίας Κ18 ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων νέων ανδρών - νέων γυναικών (Κ23) και παίδων - κορασίδων (Κ18), που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (5/6) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Πρόκειται για την Βασιλική Λογοθέτη (ΓΣ Λευκάδας) και τον Νίκο Αλεξόπουλο (ΟΦΚΑ Σέρρες) που αμφότεροι πέτυχαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 της Ιερουσαλήμ.

Είχαμε όμως και επιτυχίες για τους Πατρινούς.

* 7η η Λυδία Σώλου (Κούρος) στο έπταθλο κορασίδων με 4.053β., επίδοση που είναι νέο ατομικό ρεκόρ, μα και ρεκόρ Αχαΐας όλων των εποχών στο έπταθλο κορασίδων.
* 8η Μαρία Μαρκοπούλου (Αίολος) στο έπταθλο νέων γυναικών με 3.029β.
* Εγκατέλειψε  λόγω τραυματισμού (3ος μετά την 1η ημέρα) ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος (Αθηνόδωρος - έφηβος) στο δέκαθλο.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δεκάθλου Κ23. Το μετέωρο βήμα του Πολυχρόνη Ιατρόπουλου. Μετά από μία ελπιδοφόρα 1η μέρα με δύο ατομικά ρεκόρ και καλές επιδόσεις, η 2η μέρα εξελίχθηκε δυσάρεστα, αφού ένας τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να συνεχίσει τον αγώνα. Πιθανότητα να μην είναι έτοιμος σε 3 εβδομάδες όταν θα διεξαχθεί το αντίστοιχο πρωτάθλημα της δικιάς του ηλικιακής κατηγορίας (Κ20). Όμως πιστεύουμε κι ευχόμαστε, ιδιαίτερα σήμερα που είναι η ημέρα των γενεθλίων του, ότι θα ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα και το μέλλον θα του επιστρέψει μεγαλύτερες επιτυχίες απ΄αυτές που κάποιες άτυχες στιγμές πρόσκαιρα του στέρησαν.

Υποστήριξη: SilkTech