"Παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο"- Το πανό από τις μικρές φιλάθλους της Α.Ε.Καλαβρύτων

Τετάρτη, Φεβρουάριος 9, 2022 - 11:38πμ
Σε ένα άλλο πανό είχαν σύνθημα για τον φίλο και συμμαθητή τους Άκη που έχει τραυματιστεί

Τον δεύτερο αγώνα της για το Πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Αχαΐας έδωσε η ομάδα Κ14 των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων όπου το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου υποδέχθηκε την ομάδα Πανιώνιος/Αχιλλέας από την Πάτρα. Η ομάδα των Καλαβρύτων μπορεί να γνώρισε την ήττα αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις για το εξαιρετικό αγωνιστικό πνεύμα και το οικογενειακό κλίμα που παρουσίασε.
Αυτό όμως που ξεχώρισε και τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν το πανό που έφτιαξαν μικρές φίλαθλοι της ομάδας των Καλαβρύτων για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη. "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΚΗ" έγραφε το πανό και συγκίνησε τους πάντες
Σε ένα άλλο ειχαν σύνθημα για τον φίλο και συμμαθητή τους Άκη που έχει τραυματιστεί και φυσικά άλλο ένα πανό για την αγαπημένη τους ομάδα "Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ"

Kalavrytanews.com

ΠΣΑΤ

"Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη, μας έχει συγκλονίσει όλους. Η διοίκηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ξεκίνησε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών για να μην ξαναβρεθούμε ποτέ μπροστά σε τέτοια τραγικά συμβάντα, στην... απώλεια μιας ζωής.
Σε συνεργασία με τις Ενώσεις Συντακτών και την ΠΟΕΣΥ, ο ΠΣΑΤ καλεί τα μέλη του σε ολιγόλεπτη στάση κατά την έναρξη των αγώνων της 22ης αγωνιστικής της Super League (5-7 Φεβρουαρίου).
Για συμβολικούς λόγους, οι αθλητικοί συντάκτες κλείνουμε τα μικρόφωνά μας ή κατεβάζουμε την «πένα» μας και σταματάμε το ρεπορτάζ μας για 2 έως 3 λεπτά στην έναρξη των ματς της Super League στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.
Η ολιγόλεπτη στάση μας από το ρεπορτάζ αφορά στις ζωντανές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων, καθώς και στα live/play by play των αγώνων από τις αθλητικές ιστοσελίδες.
Η δημοσιογραφία έχει βρεθεί στο στόχαστρο της οπαδικής βίας πολλές φορές και τα μέλη του ΠΣΑΤ με αυτήν τη... σιωπή μας ουσιαστικά φωνάζουμε «ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ».
Ο ΠΣΑΤ θέλει να ευχαριστήσει εκ των προτέρων τους συναδέλφους αθλητικούς συντάκτες και φωτορεπόρτερ για τη στάση που κράτησαν στη μεγάλη αυτή τραγωδία.
Υπενθυμίζουμε πως τη Δευτέρα (7/2, 11:00-13:00), ο ΠΣΑΤ διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο», η οποία θα καλυφθεί ζωντανά από το κανάλι του Συνδέσμου στο YouTube και από τη σελίδα του στο Facebook".

Υποστήριξη: SilkTech