Αλέξης Παπαγιαννόπουλος: Γενικό προσκλητήριο στους φιλάθλους

Τετάρτη, Νοέμβριος 10, 2021 - 11:05μμ
Αλέξης Παπαγιαννόπουλος

Πανδαισία Πατραϊκού χάντμπολ το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι. Συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ στις 6:00μ.μ. υποδέχεται σε αγώνα ζωής ή θανάτου την ομάδα του Γ.Σ. Παπασιδέρη Κορωπίου για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, ενώ στις 8:00μ.μ. έχει την πρεμιέρα για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, επίσης για την ίδια κατηγορία με αυτή των ανδρών, την Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, όπου μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα πρωταθλήματα γυναικών θα φιλοξενήσει την ομάδα του Πολυνίκη Ναυπλίου.

Τα τεχνικά επιτελεία και των δύο τμημάτων τόσο στους άντρες ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και η Βάσω Βουκελάτου όσο και στις γυναίκες ο Άκης Λιβιέρης με την Ελένη Κονταξή, έχουν ετοιμάσει κατάλληλα τους αθλητές-τριες τους για τους παραπάνω αγώνες.

Ο παίκτης των πράσινων Αλέξης Παπαγιαννόπουλος τονίζει:

«απευθύνω Πατραϊκό προσκλητήριο όλων των φίλων του αθλήματος και όχι μόνον, να παρευρεθούν το Σάββατο στους αγώνες μας και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στις νίκες πού είναι πολύ σημαντικές για την πορεία των τμημάτων μας στις  κατηγορίες. Θέλω να πιστεύω ότι τόσο το αντρικό όσο και το γυναικείο τμήμα θα παρουσιάσουν ένα ωραίο θέαμα στους θεατές, με μοναδικούς  στόχους  τις νίκες και στους δύο αγώνες που θα δώσουμε. Έχουμε πολλά χρόνια να γευτούμε συνεχόμενους αγώνες ανδρών – γυναικών στο Κουκούλι και θέλω να πιστεύω ότι και  με την βοήθεια των φιλάθλων θα μας δώσετε  έναν ‘’ ιδιαίτερο τόνο ‘’ βοήθειας  για να εκπληρώσουμε  τους στόχους μας στα δύο αυτά παιχνίδια».

Υποστήριξη: SilkTech