ΑΣ ΑΚΡΟΣ:1η Γιορτή Τριάθλου Πάτρας

Πέμπτη, Νοέμβριος 4, 2021 - 10:04μμ
1η Γιορτή Τριάθλου Πάτρας

Η 1η Γιορτή Τριάθλου Πάτρας είναι γεγονός από τον ΑΣ Ακρος Πάτρας/

Τόπος διεξαγωγής: εθνικό κολυμβητηριο Αντ. Πεπανός


-Ημερα και ώρες: Κυριακή 7/11/2021 , 09:00-12:00 (για να μην υπάρχει μακροχρόνιος συνωστισμός , μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των δηλώσεων θα ενημερωθείτε για την ακριβή ώρα και διάρκεια συμμετοχής σας ανάλογα με την κατηγορία σας).

-Κατηγορίες-αποστάσεις: η εκδήλωση έχει μορφή γιορτής και γνωριμίας με το άθλημα, μέσω της ολοκλήρωσης και των τριών διαδοχικών σκελών του τριάθλου, η οποία επιδιώκουμε να είναι καθολικά επιτεύξιμη. Ως εκ τούτου:

Ηλικία / άθλημα κολύμβηση ποδήλασία τρέξιμο
2013 -2014 60μ 500μ 250μ
2012 - 2011 160μ 1000μ 500μ
2010 - 2008 260μ 2000μ 750μ

-Προϋποθέσεις / απαραίτητος εξοπλισμος: δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές,ανεξαρτήτως αθλητικής εμπειρίας, με την προϋπόθεση να μπορούν κολυμπήσουν με ασφάλεια τις αποστάσεις ανάλογα με την κατηγορία τους (θα υπάρχει Ιατρική και ναυαγοσωστική κάλυψη για κάθε ενδεχόμενο). Απαραίτητο self test για τους αθλητές και πιστοποιητικό εμβολιασμου ή 48ωρο rapid test για τους συνοδούς.

Εξοπλισμος [ Κολύμβηση (μαγιώ/σκουφάκι/πετσέτα) – Ποδηλασία ( Ποδήλατο κάθε τύπου αρκεί να είναι λειτουργικό, θα υπάρχει έλεγχος και βασική τεχνική υποστήριξη, ΚΡΑΝΟΣ ( χωρίς κράνος δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή !!! ) -- Τρέξιμο ( αθλητικά παπούτσια).

Σύντομη περιγραφή αγώνα: Προσέλευση και παραλαβή πακέτου συμμετοχής από την γραμματεία. Ομαδοποίηση αθλητών (οι κούρσες θα διεξάγονται με μέγιστο αριθμό 10 αθλητών). Ενημέρωση αθλητών . Ζέσταμα ανα ομάδες. Εκκίνηση κολύμβησης σε τριγωνική διαδρομή στην κεντρική πισίνα του Πεπανός. Έξοδος από το νερό και τρέξιμο εως την ζώνη αλλαγής (Τ1) όπου οι αθλητές φοράνε μπλούζες, παπούτσια και κράνη και ξεκινούν την ποδηλασία. Η ποδηλασία διεξάγεται στο πίσω μέρος του κολυμβητηρίου σε 2 κλειστές με κώνους κατευθύνσεις και δεξιόστροφη φορά. Αφού ολοκληρώσουν τη διαδρομή αφήνουν στο ειδικό stand (Τ2) τα ποδήλατα και τα κράνη και ξεκινούν το δρομικό κομμάτι. Τρέξιμο στο πεζοδρόμιο στο πίσω μέρος του Πεπανός κυκλικά και τερματισμός στον εσωτερικό χώρο των κερκίδων που θα τους περιμένει το αναμνηστκό μετάλλιο τερματισμού καθώς και πολλές εκπλήξεις!

Kόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (μέρος των χρημάτων θα διατεθούν στην Κιβωτό της Αγάπης

Φόρμα συμμετοχής παιδικού τριαθλου.
https://bit.ly/2ZFzEvM

Υποστήριξη: SilkTech