Η Ακαδημία υποδέχεται τον Πολυνίκη Ναυπλίου

Παρασκευή, Οκτώβριος 29, 2021 - 5:05μμ
Ακαδημία των Σπορ

Αύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 8:00μ.μ. για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών η ομάδα της Πάτρας καλείται να ξεπεράσει την απώλεια του βαθμού της πρώτης αγωνιστικής για να βελτιώσει την  θέση της στον  βαθμολογικό  πίνακα.

Με το σύστημα των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος  κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα και ιδιαίτερα για όποια αγωνίζεται ως γηπεδούχος.

Η ομάδα της Πάτρας έκανε την πληρέστερη προετοιμασία όλη την βδομάδα και πλέον καλείται να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα.  

 Ο έφορος Αλέκος Μεντζελόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Όλοι μας στην σύλλογο ξέρουμε την δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος και κάθε εβδομάδα θα καλούμαστε να παίζουμε και έναν τελικό απέναντι σε όποιον αντίπαλο έχουμε στο πρόγραμμα. Τα παιδιά γνωρίζουν  τι πρέπει να κάνουν και προσπαθούν για το καλύτερο από αγώνα σε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Από κοντά διοίκηση και τεχνικό προσωπικό τα στηρίζουμε και είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους και στις ήττες και στις νίκες όπου και αυτές  μας οδηγήσουν στο τέλος του πρωταθλήματος. Καλούμε πάλι τους φιλάθλους μας πάντα με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων να προσέλθουν στις κερκίδες και να στηρίξουν τους αθλητές μας με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνον αυτοί ξέρουν  να κάνουν».

Υποστήριξη: SilkTech