Το ΠΕΑΚ προετοιμάζει το "Τόφαλος" για το 2ο Super Cup - ΦΩΤΟ

Σάββατο, Σεπτέμβριος 4, 2021 - 3:02μμ
Με οικοδεσπότη τον τροπαιούχο Προμηθέα

Μία πολύ σημαντική διοργάνωση, το 2ο Super Cup μπάσκετ θα διεξαχθεί στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, στηρίζουν την συγκεκριμένη διοργάνωση, όχι μόνο παρέχοντας στον ΕΣΑΚΕ την εγκατάσταση αλλά και συμμετέχοντας σε κάθε προσπάθεια για την προετοιμασία της.

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου ο κ. Παπαδημάτος μαζί με τον Έφορο της Ε.Δ. Γιώργο Ζησιμάτο και τον Ταμία Αναστάσιο Χρυσανθόπουλο, υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Δ. Τόφαλος» τον πρόεδρο του Προμηθέα και ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του Super Cup και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για τη διοργάνωση.

Ο κ. Παπαδημάτος ανέφερε μεταξύ άλλων πως το ΠΕΑΚ Πάτρας και ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την διοργάνωση η οποία θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην Πάτρα.

«Η πόλη μας εξελίσσεται σε ένα μεγάλο κέντρο ανάπτυξης του μπάσκετ. Σε αυτά τα πλαίσια οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε ξεχωριστές και σημαντικές διοργανώσεις που μόνο θετικά προσφέρουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Για το λόγο αυτό θα μας βρείτε αρωγούς σε κάθε προσπάθεια καταβάλλετε όχι μόνο για τη συγκεκριμένη, αλλά και για άλλες διοργανώσεις που μπορεί η Πάτρα να φιλοξενήσει στο μέλλον» κατέληξε ο κ. Παπαδημάτος.

Τα συγχαρητήρια στους Πατρινούς

Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» μόνο χαρούμενοι και υπερήφανοι μπορούν να είναι για τις τελευταίες επιτυχίες των πατρινών αθλητών στις πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα, οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια του στίβου, Νικολέτα Χιώνη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λιούμπλιν της Πολωνίας και πλέον ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, στις διεθνείς πολίστριες της ΝΕΠ, Ευφροσύνη Τσιμάρα και Ντένια Κουρέτα που πανηγύρισαν με την Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17 στο Σίμπενικ της Κροατίας και στην Εφηβική ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (το 6ο τα τελευταία χρόνια για τον δραστήριο Οργανισμό!).

Τέτοιες επιτυχίες, οι οποίες έρχονται, μάλιστα, σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, κάνουν όλους τους πατρινούς να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον! Μπράβο παιδιά!

Υποστήριξη: SilkTech