Παναχαϊκή και Διαγόρας Βραχνεΐκων... αντάλλαξαν τερματοφύλακες

Τρίτη, Αύγουστος 17, 2021 - 11:02πμ
Μπαμπούνης και Μικές

Σε… ανταλλαγή τερματοφυλάκων προχώρησαν Παναχαϊκή και Διαγόρας Βραχνεΐκων. Οι δύο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενισχύθηκαν στη θέση των γκολπόστ, παίρνοντας η μία από την άλλη έναν εξαιρετικό και Πατρινό γκολκίπερ.

Η Παναχαϊκή επανέφερε στις τάξεις της τον Αλέξανδρο Μπαμπούνη, ενώ η ομάδα των Βραχνεΐκων… απάντησε με την απόκτηση του ταλαντούχου, Μάριου Μικέ από τους «κοκκινόμαυρους».

Οι ανακοινώσεις:

«Ο Αλέξανδρος Μπαμπούνης είναι 23 ετών (24/7/1998) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Παναχαϊκής τη σεζόν 2017-2018 στην Football League.

Ακόμη έχει αγωνιστεί στον Πανγυθεατικό και στον Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον οποίο πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά όντας ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Μπαμπούνη.

Ο Αλέξανδρος Μπαμπούνης είναι 23 ετών (24/7/1998) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 2017-2018 στην Football League.

Εκτός από την Παναχαϊκή έχει αγωνιστεί στον Πανγυθεατικό και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον οποίο πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά όντας ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων απέκτησε τον Μάριο Μικέ που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων, καλωσορίζει στην ομάδα μας τον τερματοφύλακα Μάριο Μικέ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κ-20 της Παναχαϊκής, ενώ πέρυσι ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας στη Σούπερ Λίγκ 2.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην οικογένεια του Διαγόρα, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες».

Υποστήριξη: SilkTech