Στέφανος Ντούσκος: Η κοπέλα που «έκλεψε» την καρδιά του

Τρίτη, Αύγουστος 3, 2021 - 3:30μμ
Ο Στέφανος Ντούσκος

Ο Στέφανος Ντούσκος ανέβηκε στην κορυφή του… κόσμου, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο απλό σκιφ και ανάμεσα στα άτομα που… θυμήθηκε μετά την επιτυχία του, ήταν και η σύντροφος του, Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Ο Έλληνας αθλητής “αποθεώθηκε” από τους Έλληνες, αλλά το μήνυμα της Ευαγγελίας, μετά την τεράστια επιτυχία του, ήταν… συγκινητικό και -φυσικά- ξεχώρισε.

«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω – Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος», έγραψε η Ευαγγελία στη λεζάντα μίας φωτογραφίας του Στέφανου Ντούσκου, από την απονομή του μεταλλίου στο Τόκιο.

Υποστήριξη: SilkTech