Στη μάχη οι νέοι ΝΟΠ και ΝΕΠ

Παρασκευή, Ιούνιος 25, 2021 - 12:02μμ
Η ΝΕΠ

Ξεκινάει την Παρασκευή (25/6) η β΄ φάση του  Πανελληνίου πρωταθλήματος πολο νέων ανδρων με τη συμμετοχή ΝΟΠ και ΝΕΠ.

Οι Πατρινές ομάδες θα αγωνιστούν στον Γ΄ Ομιλο, του οποίου οι περισσότεροι αγώνες θα διεξαχθούν στον Βόλο (εξαιρουμένου του τοπικού ντέρμπι ΝΕΠ- ΝΟΠ που θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»). Μετέχουν οι ΝΟΠ, ΝΕΠ ΟΦΘ, ΠΑΟΚ και ΟΥΚ Βόλου. Στην τελική φάση (οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 30/7-1/8) προκρίνονται συνολικά 8 ομάδες (οι 2 πρώτες κάθε Ομίλου). Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/6: ΝΟΠ-ΝΕΠ (7.30μ.μ.), ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου (8μ.μ.).
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/6: ΟΥΚ Βόλου-ΝΟΠ (12.30μ.μ.), ΟΦΘ-ΠΑΟΚ (2μ.μ.), ΝΕΠ-ΟΥΚ Βόλου (7.30μ.μ.), ΝΟΠ-ΟΦΘ (9μ.μ.).
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/6: ΟΦΘ-ΝΕΠ (9π.μ.), ΠΑΟΚ-ΝΟΠ (10.30π.μ.), ΟΥΚ Βόλου-ΟΦΘ (3μ.μ.), ΝΕΠ-ΠΑΟΚ (4.30μ.μ.).

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Παν. Σταυρόπουλος. Στ. Αποστολίδης, Μιχ. Παπαδάτος, Νίκος Μπρακατσέλος, Γ. Γκοτσόπουλος, Φώτης Τρίχας, Χρυσόστομος Μπάρλος, Νίκος Μπάζιος, Νικηφόρος Δομετίου, Φίλιππος Αντίοχος, Κώστας Γιαννακόπουλος, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Φίλιππος Σχίζας, Παναγιώτης Θανόπουλος και Δημήτρης Γιαννακέας.

Ο τεχνικός της ομάδας νέων ανδρών του ΝΟΠ, Σπύρος Μπουλουγουράς, είπε: «Από την αρχή ξέραμε πως το πρωτάθλημα Κ19 θα το χρησιμοποιήσουμε για να προετοιμαστούμε για το Κ17 καθώς δεν έχουμε παιδιά της συγκεκριμένης ηλικίας.
Εκτός από αυτά, μας πρόεκυψε πως 3 παίκτες συνεχίζουν προπονήσεις με την εθνική Κ15 και άλλα 3 παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο, δίνουν εξετάσεις αγγλικών και δεν θα μπορέσουν να ακολουθούσουν την αποστολή.
Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες και θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής και φαβορί μαζί με την Βουλιαγμένη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα όμως θα τα δώσουμε όλα στα ματς με τη ΝΕΠ και τον γηπεδούχο ΟΥΚ Βόλου και ότι καλύτερο προκύψει».

Υποστήριξη: SilkTech