Σήκωσε κύμα στον ΝΟΠ, έρχονται εκλογές

Τρίτη, Μάιος 18, 2021 - 8:01μμ

Μέσα στον Ιούνιο αναμένονται οι εκλογές στον ΝΟΠ για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Η απερχόμενη του Πέτρου Καθρέπτα έχει συμπληρώσει προ πολλού τη θητεία της, που παρατάθηκε λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο δε πρόεδρος βρίσκεται στη θέση αυτή από τον Μάη του 2016.

Με αφορμή διάφορα θέματα έχουν ενσκήψει διαφωνίες στο εσωτερικό της διοίκησης, υπάρχουν ψηφοφορίες που το αποτέλεσμα είναι «ισόπαλο»! Αρκετοί εστιάζουν το πρόβλημα στο θέμα με την απολυμένη / δικαιωμένη πρώην υπάλληλο του Ομίλου, προς την οποία ο ΝΟΠ αμετάκλητα οφείλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ συνεπεία αυτού του χρέους ασφυκτιά οικονομικά και διαχειριστικά.

Κάποια μέλη του Δ.Σ. κάνουν λόγο για στενοκεφαλιές και κοντόφθαλμες πολιτικές, που οδηγούν τον ΝΟΠ στην καταστροφή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποσαφηνιστούν όλα, καθώς επίσης και ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος, δοθέντος ότι ο Πέτρος Καθρέπτας δεν θα συνεχίσει. Ομοίως, δεν θα είναι υποψήφιος o αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Δάσιος. Άγνωστο τι θα γίνει με τον προσφάτως παραιτηθέντα γενικό γραμματέα, Τάκη Καλοκαιρινό, στον οποίο πολλοί βλέπουν τον επόμενο πρόεδρο του ΝΟΠ. Σημειωτέον πως έχουν ακουστεί ακόμα τα ονόματα του Νίκου Φιλόπουλου (έφορος πόλο και περιουσιακού), αλλά και του παλιού άσου και ολυμπιονίκη, Μάκη Γεωργαρά (Γενκός αρχηγός).

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech