Για την επανεκκίνηση στο ντέρμπι (14:45) με τον Λεβαδειακό η Παναχαϊκή

Κυριακή, Φεβρουάριος 14, 2021 - 10:02πμ

Ένα ακόμα «τελικό» δίνει η Παναχαϊκή, παρότι βρισκόμαστε 4 στροφές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου στη Super League 2. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν τον Λεβαδειακό στην Αγυιά (14:45, live στο sportin.gr) για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Στην πέμπτη εντός έδρας αναμέτρηση του στη σεζόν, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι στον πρωτοπόρο του Αντωνίου, που είναι και εκ των μεγάλων φαβορί για τις πρώτες δύο θέσεις μετά από 7 αγωνιστικές.

Στην Παναχαϊκή από την άλλη έχουν στοιχήσει αντίθετα οι 7 χαμένοι βαθμοί στην Αγυιά, και θέλει να βάλει ένα τέλος στην εντός έδρας… σπατάλη χτίζοντας το δικό της σερί, πριν το ζευγάρι αγώνων στην Κρήτη (Τετάρτη με Χανιά και Σάββατο με Εργοτέλη).

Ο Λεβαδειακός είναι στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» στην 6η με 10 και θέλουν να πλησιάσουν ξανά στην κορυφαίες θέσεις, που βρίσκονταν πριν μόλις μία εβδομάδα.

Στις περσινές αναμετρήσεις οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη, στην έδρα τους η κάθε μία, με 1-0 στην Αγυιά και 2-1 στη Λειβαδιά, ενώ οι Πατρινοί δεν έχουν ξεχάσει ακόμα τη μεγάλη νίκη με 2-1 στους ομίλους του Κυπέλλου το 2018, που έφερε και την πρόκρισή τους, στις «16» καλύτερες ομάδες, με τους αντιπάλους τους να είναι στη Super League 1 τότε.

Με δύο αναμενόμενες απουσίες θα παραταχθεί η Παναχαϊκή στο μεγάλο ντέρμπι.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Κουσκουνά, που λογικά θα απουσιάσει μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, αλλά και τον Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε με τη Δόξα στη Δράμα

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ορέστης Μένκα με τον ανέτοιμο Θύμιο Αργυρόπουλο, ενώ επιστρέφουν οι Μπάτροβιτς και Μασούρας που απουσίασαν από την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Αναλυτικά ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Σούλης, Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Λαρρέα, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Μασούρας.

Στην Πάτρα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Λεβαδειακού για τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κονέ, αλλά συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον νεοαποκτηθέντα μεσοαμυντικό Θέμη Τζημόπουλο.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλο, Βήχο, Τσάπρα, Μανιώτη, Θεοχάρη, Καραχάλιο, Μύγα, Λιάγκα, Παναγιώτου, Δημόπουλο, Τζημόπουλο, Νίκα, Μεχία, Νίλι, Κωστή, Ροντρίγκο, Πολέτο, Συμελίδη, Μυτίδη, Μαρίνο, Μπιανκόνι, Ενομό και Τζιώρα.

Υποστήριξη: SilkTech