Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου κι ο Κώστας Μαρλαφέκας

Τετάρτη, Νοέμβριος 4, 2020 - 5:19μμ

Ένας ακόμη άνθρωπος του μπάσκετ κι επί χρόνια παράγοντας του αθλήματος, ο Κώστας Μαρλαφέκας, δήλωσε τη συμπόρευσή του με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α. και αντιπρόεδρος του Απόλλωνα μεταξύ άλλων, που θα λάβει μέρος στις εκλογές για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας, δήλωσε τα παρακάτω στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται και διοικητικά με το άθλημα οι άνθρωποι που το έχουν υπηρετήσει εντός των αγωνιστικών γραμμών και έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Συμβαίνει σε όλες τις Ομοσπονδίες μπάσκετ του εξωτερικού χρόνια τώρα.

Φυσικά και θεωρώ την ενασχόληση του κυρίου Φασούλα θετική για το άθλημα.

Προσωπικά, όμως, θα υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για τους εξής λόγους:

α) Εχει όραμα, σχέδιο, ξεκάθαρο πλάνο και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.

β) Γιατί έχει διοικητική εμπειρία, γνώση και σύγχρονη τεχνοκρατική προσέγγιση όλων των θεμάτων και των λύσεών τους.

γ) Γιατί έχει να επιδείξει σημαντικό έργο ουσίας στην ομάδα του.

δ) Γιατί πιστεύω πως πρεσβεύει την συνεργασία και την ενότητα όλων μας για την πρόοδο του αθλήματος που αγαπούμε και υπηρετούμε.

Και, τέλος γιατί είναι φίλος και συντοπίτης μας.

Πιστεύω πως έχει έρθει η στιγμή για αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, αποδίδοντας τις τιμές και τον σεβασμό που αρμόζουν στο απερχόμενο Δ.Σ.

Γιατί κανένας μας δεν αξίζει μόνος του τόσο, όσο αξίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Καλή δύναμη σε όλους μας!”

«Ίδια φιλοσοφία και αρχές με τον Κ. Μαρλαφέκα»

Ο επικεφαλής της κίνησης "Dwse Pasa" και ισχυρός άνδρας του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την συνεργασία με τον Κώστα Μαρλαφέκα στην αλλαγή σελίδας στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Β. Λιόλιος δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Χαίρομαι που ο Κώστας Μαρλαφέκας, ένας παράγοντας που επί σειρά ετών έχει αφήσει το στίγμα του σε όλη την Ελλάδα με την αγάπη του και την έμφαση του στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου του, ένας άξιος επιχειρηματίας και αυθεντικός άνθρωπος του μπάσκετ με μεγάλη προσφορά στο άθλημα , συστρατεύεται μαζί μας στον κοινό αγώνα για ένα νέο ξεκίνημα στο ελληνικό μπάσκετ. Συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό μαζί, καθώς έχουμε την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες αρχες για το άθλημα που αγαπάμε. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος και θα είναι τιμή για εμάς να είναι μαζί μας στο καινούργιο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας».

Υποστήριξη: SilkTech