Μάκης Γιατράς: «Παίξαμε ως ομάδα και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε»

Τετάρτη, Οκτώβριος 14, 2020 - 8:02πμ

Ο Προμηθέας έσπασε το ρόδι στο φετινό EuroCup, παίρνοντας τη νίκη επί της Μπουρσασπόρ στην Τουρκία και ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως εάν η ομάδα του έβγαζε το ίδιο πρόσωπο νωρίτερα, τότε θα είχε ακόμα περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε μια ομάδα που σουτάρουμε πολύ και σήμερα είχαμε καλές επιλογές και σουτάραμε με καλές προϋποθέσεις και θα μπορούσαμε να είμασταν πιο εύστοχοι και η διαφορά να είναι μεγαλύτερη.

Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε από το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες όταν είσαι νέα ομάδα. Είχαμε αρκετούς νέους παίκτες αυτή την εβδομάδα, αλλά αν οι παίκτες μου παίζουν όπως σήμερα θα πάρουμε πολλές νίκες. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε τόσο για να περάσουμε στην επόμενη Φάση. Θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, αλλά θα βοηθήσουν πολύ.

Κυρίως, όμως, θέλω να ευχηθώ σε όλους να είναι υγιείς, γιατί κάθε μέρα βλέπουμε πολλές ομάδες που δεν έχουν πλήρες ρόστερ, εξαιτίας του COVID-19. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μείνουμε υγιείς».

Υποστήριξη: SilkTech