Πένθος στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Τάσος Παναγιωτόπουλος

Πέμπτη, Ιούλιος 9, 2020 - 12:19μμ

Στο πένθος βυθίστηκε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο. Μία από τις σημαντικότερες μορφές του, ο Τάσος Παναγιωτόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 75 του χρόνια.

Ο εκλιπών πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Πατρών, όμως με τη διάλυση των ομάδων από τη χούντα και την ίδρυση του ΑΟ Πάτραι, αγωνίστηκε εκεί.
Αφούτου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ασχολήθηκε με την προπονητική  σε αρκετές ομάδες της περιφέρειας, ανάμεσά τους και οι πέντε κορυφαίες ομάδες της Αχαιας, Θύελλα Πατρών, Πάτραι, Αχαική, Παναιγιάλειος και Εθνικός Πατρών.

Παράλληλα ασχολήθηκε με τον χώρο της εστίασης τελευταίο του μαγαζί Ψηλαλώνια και Σισίνη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΑΙ

Η διοίκηση του αθλητικού συλλόγου ΑΠΣ Πάτραι, εκφράζει με ανακοίνωση της τη βαθιά της οδύνη, για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της οικογένειας του συλλόγου, Τάσου Παναγιωτόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια.
Η προσφορά του μεγάλη, με μακρά πορεία ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, συμμετείχε σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας του συλλόγου και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αναφέρει η ανακοίνωση.
Η κηδεία του Αναστασίου (Τάσου) Κων. Παναγιωτόπουλου θα τελεστεί το Σάββατο 11-7-2020 στις 11 π.μ. από τον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.
Ήταν παντρεμένος με την Ειρήνη Παναγιωτοπούλου και είχαν τέσσερα παιδιά τον Κωνσταντίνο, τη Βάσω, τη Νάντια και τη Βούλα ενώ ήταν και παππούς. Tον εγγονό του τον λένε Νικόλα.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ
Το Σάββατο 11 Ιουλίου από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, όπου θα γίνει και η ταφή του.

 

Κατά την εκδήλωση του Πάτραι επί προεδρίας Μένιου Λαϊνιώτη. Διακρίνονται, μεταξύ άλλων, από αριστερά: Παναγιωτόπουλος, Σπίνος, Μαντζαβίνος, Παπαδόπουλος, Ανάγνου, άγνωστος, Λαϊνιώτης, Τζουραμάνης, Πέτας, Μιχαήλ, Ιω. Ρήγας, Ζαφειρίου.

Το Πάτραι, αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική και κατακτά τον τίτλο, ανεβαίνοντας στη Β’! Η ομάδα μπροστά στις περίφημες λαμαρίνες! Ορθιοι από αριστερά: Ν. Λεγάτος, Αντωνάτος, Δελάλης, Γερογιάννης, Τριανταφυλλίδης, Σπίνος, Γεραρής, Γιάννης Λαμπρόπουλος (γενικός αρχηγός). Καθιστοί από αριστερά: Συνοδινός, Γιατράς, Παναγιωτόπουλος, Δρόσος, Ευαγγελάτος.

Τα συλλυπητήρια του Δήμου Πατρέων:

«Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Τάσου Παναγιωτόπουλου και απευθύνει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Υποστήριξη: SilkTech