Γκασόλ- Γιουλ - Ναδάλ - Μπαντέρας, μαζί για καλό σκοπό!

Πέμπτη, Απρίλιος 9, 2020 - 12:02μμ

Η Ισπανική Λίγκα, ACB, στη προσπάθεια της να βοηθήσει τους Πάου Γκασόλ και Ράφα Ναδάλ, για τη συγκέντρωση χρημάτων προς ανακούφιση όσων επηρεάζονται από την πανδημία του Κορονοϊού, ξεκίνησε μια μεγάλη δημοπρασία.

Πολλοί σταρ λοιπόν, στην Ισπανία, έχουν ήδη αρχίσει να προσφέρουν διαφορά κειμήλια, πράγματα, αξεσουάρ, με σκοπό να μαζευτούν πολλά χρήματα.

Την εκστρατεία όπως είπαμε ξεκίνησαν οι Γκασόλ και Ναδάλ, όμως υπάρχουν πολλοί αθλητές, αλλά και ηθοποιοί, που πήραν πολύ ζεστά τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Πρώτος ο Σέρχιο Γιουλ, σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, δώρισε τη φανέλα του από το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησε η Ισπανία. Τον Γιουλ, ακολούθησαν πολλοί ακόμα παίκτες αλλά και ομάδες, που δώρισαν φανέλες αγώνων υψίστης σημασίας.

Στη προσπάθεια αυτή, αρωγοί γίνονται και πολλοί ηθοποιοί. Πρώτος από όλους, ο πολύ δημοφιλής Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος δώρισε ένα αντικείμενο (κράνος) από ταινία του, με μεγάλη φυσικά αξία. Εννοείται πως το «Casa de Papel» δε θα μπορούσε να λείψει από την δημοπρασία, με τον Ντάρκο Πέριτς «Ελσίνκι», να δωρίζει μια Μάσκα.

Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες σπουδαίες κινήσεις αλληλεγγύης. Σε όλες τις χώρες και κλάδους.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Υποστήριξη: SilkTech