«Κοκκινόμαυρα γάντια» στη μάχη για τους Ολυμπιακούς!

Σάββατο, Φεβρουάριος 8, 2020 - 10:52πμ

Το «κοκκινόμαυρο» τμήμα πυγμαχίας, οι περιβόητοι Boxerinos του προπονητή των επιτυχιών, Νίκου Πλέα, η κορυφαία ομάδα του αθλήματος στη χώρα, είναι έτοιμη να χαρίσει στην Ελλάδα και την Παναχαϊκή μια πολύ μεγάλη χαρά.

Ο Σάκης Πεφάνης, ο πολυνίκης, Έλληνας πρωταθλητής, Πανελληνιονίκης τον περασμένο Δεκέμβρη, βρίσκεται στο κορυφαίο momentum της καριέρας του και έτοιμος για την υπέρβαση, αλλά και η Φωτεινή Πλέα, πρωταθλήτρια Ελλάδος και κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία της πανευρωπαϊκά, με αμέτρητες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες και εκείνη, προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για τους Προολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου τον επόμενο μήνα.

Εκεί, θα παλέψουν για το πολυπόθητο εισιτήριο που πάνω του θα αναγράφει: «Tokyo – Olympic Games 2020».

«ΠΛΑΤΗ» ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

Στην προσπάθειά τους αυτή, οι δύο αθλητές και ο προπονητής τους Νίκος Πλέας, χρειάζονται αφενός συγκέντρωση και αφοσίωση στον μεγαλειώδη στόχο που έχουν θέσει, αφετέρου δε, τη στήριξη από όλους εμάς, από τη διοίκηση της Παναχαϊκής, από την Πολιτεία προκειμένου να καλύψει κάθε ανάγκη τους και φυσικά, από όλο τον κόσμο της Παναχαϊκής.

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

Σύμφωνα με τον προπονητή, Νίκο Πλέα, ο οποίος έχει αποδείξει πως διαθέτει το «know how» της επιτυχίας, μεγάλο ρόλο στην έκβαση των αγώνων των δύο αθλητών μας για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, θα παίξει η κλήρωση. Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ και σίγουρα οι διεθνείς αθλητές προτιμούν να αποφύγουν τους πολύ ισχυρούς αντιπάλους, προκειμένου να έχουν πιο βατό έργο.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση αμφότεροι Πεφάνης και Πλέα, ετοιμάζονται πυρετωδώς, έχουν απόλυτη πίστη στις ικανότητές τους καθώς έρχονται από σημαντικές νίκες σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, κυριαρχούν εντός της χώρας μας και πανευρωπαϊκά και ασφαλώς, πάνω από όλα έχουν το κίνητρο: Το όνειρο κάθε αθλητή να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Από τον Τόφαλο και τον Πεπανό λοιπόν, στον Πεφάνη και στην Πλέα, που είναι έτοιμοι να δοξάσουν και πάλι την Παναχαϊκή και την Πάτρα, με τη γαλανόλευκη στο στήθος τους και τις ευχές όλων, να τους συντροφεύουν.

Υποστήριξη: SilkTech