Στην Άρτα (15:00) για το σερί και τα πλέι οφ η Παναχαϊκή

Δευτέρα, Ιανουάριος 27, 2020 - 9:52πμ

Το δικό της σερί θέλει να φτιάξει η Παναχαϊκή αρχής γενομένης από σήμερα. Οι «κοκκινόμαυροι» δοκιμάζονται (15:00, live στο sportin.gr) στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Το συγκρότημα του Απόστολου Μακρίδη ψάχνει για δεύτερη φορά στη σεζόν, τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του που θα είναι και το αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στην εξάδα, που είναι ουσιαστικά και ο στόχος από την αρχή τη σεζόν.

Στην ουσία οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, καθώς η Παναχαϊκή θα παλέψει με τους Κρητικούς (Εργοτέλη, Χανιά, Πλατανιά) και τον Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ και οι Αρτινοί έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στη διασταύρωση με τους «κοκκινόμαυρους».

Ο προπονητής των Πατρινών έχει να διαχειριστεί ένα διαφορετικό ρόστερ από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα, ενώ ταυτόχρονα το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι η χημεία της σημερινής 20άδας έχοντας 9 αγώνες για να πετύχει τον στόχο του.

Η αποστολή για την Άρτα είναι:

Καπούταγλης, Atanackovic, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Θεολόγου, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Ανάκογλου, Φροξυλιάς, Μαυριάς, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Μυτίδης, Μουστακόπουλος, Πατάπης, Μασούρας.

 

Υποστήριξη: SilkTech