Ρεβάνς Κυπέλλου (19:30) και εμπειριών για την Παναχαϊκή με τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, Δεκέμβριος 5, 2019 - 8:50πμ

Με το Κύπελλο συνεχίζεται ο αγωνιστικός… Γολγοθάς της Παναχαϊκής τον Δεκέμβριο. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (19:30, live στο sportin.gr) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς της ήττας τους στην Αγυιά για τη φάση των «32».

Το 3-1 που επικράτησαν οι «πράσινοι» στην πρώτη αναμέτρηση της Πάτρας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την διεκδίκηση της πρόκρισης, αλλά η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου θα μπει στο Ολυμπιακό Στάδιο να παίξει το παιχνίδι, όπως έχει παίξει όλα μέχρι τώρα στη σεζόν, απέναντι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες, με μία κατηγορία να τους χωρίζει.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου άλλωστε η Παναχαϊκή κέρδισε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων, χάνοντας το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και εμφανίστηκε ισάξια του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Με το πολύ σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος με τα Χανιά να ακολουθεί, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» έχει εξαγγείλει αλλαγές στην ενδεκάδα. Εξάλλου η Παναχαϊκή έχεις ως βασικό της στόχο το πρωτάθλημα και εκεί επικεντρώνει το ενδιαφέρον της, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, στην αναμέτρηση της Δευτέρας (9/12) στην Αγυιά.

Οι Μουστακόπουλος, Πατρώνης, Μασούρας, Καπούταγλης και Αντωνακόπουλος που δεν έχουν αγωνιστεί ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά, αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, με την αποστολή να αποτελείται από τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Πολίμο, Τσελεπίδη, Πατάπη, Σταμόπουλο, Παπατόλιο, Ιντζόγλου, Λινάρδο, Coll, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μωραΐτη, Πατρώνη, Μασούρα, Αντωνακόπουλο, Σταυρόπουλο και Μουστακόπουλο.

Υποστήριξη: SilkTech