Τι έκαναν οι Πατρινοί στο Λουτράκι;

Τρίτη, Σεπτέμβριος 3, 2019 - 9:33μμ
Η Αγγελική Τζόλα του ΝΟΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου η αναπτυξιακή ημερίδα κολύμβησης με την επωνυμία “Energy Swim Heraion Lake 2019”, με διοργανωτή τον σύλλογο Ελληνικό Ολυμπιακό Τρίαθλο και την υποστήριξη και φιλοξενία του Ypanema seaside food & drinks, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ. ) και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων.

Περισσότεροι από 100 αθλούμενοι βρέθηκαν αυτήν την ηλιόλουστη μέρα στον μαγευτικό χώρο της Λίμνης Ηραίου (Βουλιαγμένη) Λουτρακίου για να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της Λίμνης.

Στην απόσταση του 1 χιλιομέτρου, νικήτρια αναδείχθηκε η Ντενίζ Δημάκη του ΓΑΣ Ιλισού με συνολικό χρόνο 13:28, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την 12χρονη Ιουλιανή Τζόλα του Ν.Ο. Πατρών με 14:12 και στην τρίτη θέση την Μαριέττα Σαλαμπάτα με 15:39. Μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση δόθηκε στους άντρες με νικητή τελικά να αναδεικνύεται Αριστοτέλης Θεοδώρου με 12:57, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Άγγελο Μαυρογιάννη της NS Coaching με τον ίδιο χρόνο. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αρτέμιος Δαρζέντας του Παναθηναϊκού με 13:15.

Στην απόσταση των 3 χιλιομέτρων, νικήτρια αναδείχθηκε η 14χρονη Αγγελική Τζόλα του Ν.Ο. Πατρών με 40:16, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Λυδία Παπανδρέου 43:10 και στην τρίτη την Κατερίνα Πολίτη με 44:11. Απόλυτος κυρίαρχος στους άνδρες αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου της NS Coaching με 35:58, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε 16χρονος Αναστάσιος Αθανασουλάκης με 36:53, και στην τρίτη θέση ο Λευτέρης Πανέτης με 37:12.

Να σημειωθεί ότι οι Δημάκη, Σουβατζόγλου και Μαυρογιάννης, την προηγούμενη μέρα εκπροσώπησαν την χώρα μας στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

AΣ ΑΚΡΟΣ

Συμμετείχαν και διακρίθηκαν επίσης, Κωνστάντζα Μιχαλοπούλου, Γιαννης Λιβαθινος και Κουτσομητροπουλος Δημήτρης που κολυμπούν με τον ΑΣ ΑΚΡΟΣ.

Υποστήριξη: SilkTech