Finswimming Οpen Water: Ελληνική θαλασσοταραχή!

Πέμπτη, Αύγουστος 29, 2019 - 10:50πμ

Σε υπερδύναμη της Μεσογείου εξελίσσεται η Ελλάδα στο Finswimming Open Water, καθώς ο μέχρι στιγμής απολογισμός στην Εγκατάσταση «Ηρα» είναι εντυπωσιακός και χορταστικός.

Μετά το κρεσέντο στα αγωνίσματα της πισίνας, σήμερα το πρωί η ελληνική ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων, εκ των οποίων δυο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

Στην κορυφή βρέθηκαν  η Αναστασία ΠΟΛΙΤΟΥ σταν αγώνα τεσσάρων χιλιομέτρων SF και ο Κωνσταντίνος ΔΡΥΓΟΥΤΗΣ στα δυο χιλιόμετρα BF, ενώ ο Μάριος ΑΡΜΟΥΤΣΗΣ τερμάτισε δεύτερος στα τέσσερα χιλιόμετρα SF και η Ευδοξία ΘΩΜΑΚΟΥ κατατάχθηκε τρίτη στα δυο χιλιόμετρα BF.

Λόγω της επίπονης προσπάθειας και της υπερέντασης η ΘΩΜΑΚΟΥ λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τερματισμό της, ένιωθε να χάνεται.

Αμέσως, έσπευσαν κοντά της διασώστες-ναυαγοσώστες του Ερυθρού Σταυρού, που τη βοήθησαν να βγει στη στεριά και μετά από λίγα λεπτά η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν και πάλι περδίκι! 

Από ένα χρυσό μετάλλιο έβαλαν στη συλλογή τους η Ιταλία και η Ισπανία, με τον Davide DE CEGLIE (4 χλμ. ανδρών SF) και τη Sonia FARGAS MEXIA (2 χλμ. γυναικών BF) αντίστοιχα.

Οι Ιταλοί κατέκτησαν, επίσης, ένα ασημένιο μετάλλιο και ένα χάλκινο, οι Γάλλοι ένα αργυρό και ένα χάλκινο και οι Ισπανοί ένα αργυρό.

Τα «κλου» της ημέρας, στους πρωινούς τελικούς ήταν η παρουσία αρκετού κόσμου, η θερμή ατμόσφαιρα και το συναρπαστικό θέαμα.

Υποστήριξη: SilkTech