Επιστροφή στη δράση (17:00) για τον Προμηθέα- Βήμα για τα ημιτελικά απέναντι στον ΠΑΟΚ

Σάββατο, Μάιος 18, 2019 - 1:00μμ

Επιστροφή στη δράση για τον Προμηθέα Πάτρας που ετοιμάζεται -και πάλι- να γράψει Ιστορία και να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα προκριθεί για 2η φορά στα ημιτελικά του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ελλάδας. Η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», στις 5 το απόγευμα, τον ΠΑΟΚ για το 1ο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς των play-off της Betshop.gr Basket League και θέλει να κάνει το πρώτο -και καθοριστικότερο- βήμα για την 2η συνεχόμενη πρόκρισή της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ψάχνει και την άτυπη ρεβάνς για την ήττα της στο περσινό μικρό τελικό από τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, που αναμένεται να έχει πλήρη αποστολή στην διάθεση του, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του για το παιχνίδι: «Είμαστε έτοιμοι για τις μάχες των play-off. Η αρχή γίνεται με τους αγώνες με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όταν οι παίκτες μπαίνουν στο παρκέ τα δίνουν όλα για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Θυμίζω τα παραδείγματα των νικών του Κολοσσού στην Πυλαία φέτος και των Τρικάλων στην Αμαλιάδα πέρσι. Τέλος, καλώ τον κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά. Θέλουμε τους φίλους μας στο πλευρό μας».

Την στήριξη των φιλάθλων της Πάτρας ζήτησαν και ο «Promi» με την «Thea», οι μασκότ του Προμηθέα, που βγήκαν μια βόλτα χθες στο κέντρο της Πάτρας, περπάτησαν στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ και τον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας προσκαλώντας τους στο γήπεδο.

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 10:00-15:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820). Μετά τις 15:30 θα διατίθενται στα εκδοτήρια του "Δημ. Τόφαλος".

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην Πάτρα. Εκτός από τους τραυματίες Jamal Jones και Σταύρο Σχίζα, την αποστολή δεν ακολούθησαν και οι Θοδωρής Ζάρας (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Αντώνης Κόνιαρης (ενοχλήσεις στην μέση) και Νίκος Χαρίτογλου (διάστρεμμα).

Έτσι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τους: Johndre Jefferson, Λίνο Χρυσικόπουλο, Milenko Tepic, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Phil Goss, Γιώργο Τανούλη, Κωνστανίνο Ιατρίδη και Γιάννη Κόνσουλα.

Υποστήριξη: SilkTech