Έξι μετάλλια για τους τοξοβόλους του Ερμή στον Αγώνα ανοιχτού χώρου

Τρίτη, Μάιος 14, 2019 - 10:01μμ

Πολύ καλή ήταν σε μία ακόμα διοργάνωση η παρουσία των αθλητών του ΑΟΠ Ερμής, με αρχηγό της αποστολής το Μάνθο Στρεμμένο. Τόσο οι ενήλικες όσο και οι μικρότεροι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να ανταποκριθούν με συνέπεια στις απαιτήσεις της κάθε κατηγορίας.

Η Μαρούσα Τσαβαχίδου στην Α’ κατηγορία κατέκτησε την 2η θέση συνεχίζοντας το σερί επιτυχιών της που κρατάει επί πολλά χρόνια ως αθλήτρια υψηλού επιπέδου.

Στο σύνθετο τόξο παμπαίδων οι Παπακωνσταντόπουλος Γιώργος, Στρεμμένος Ισαάκ και Πανουτσόπουλος Ιάσωνας κατέκτησαν για άλλη μια φορά την 1η, 2η και 3η θέση.

Δύο συμμετοχές ο ΑΟΠ ΕΡΜΗΣ και στις πανκορασιδες με την Στρεμμένου Έλενα στην 6 θέση και την Αλεξόπουλου Αναστασία να σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Πανουτσόπουλος Παναγιώτης και η Ζαφειροπούλου Μαρία αν και μοναδικές συμμετοχές στις κατηγορίες τους τερμάτισαν με αξιόλογα σκορ και συνεχίζουν το προπονητικό πλάνο για τις μεγαλύτερες αποστάσεις.

Στην 6 κ 7 θέση τερμάτισαν η Ντουνιά Βίκυ και ο Αντωνόπουλος Παναγιώτης στο αναπτυξιακό 30μ και σύνθετο 50 μ. αντίστοιχα.

Την μεγάλη έκπληξη έκανε στις μικρές πανκορασίδες του Ολυμπιακού Τόξου, η 9χρονη Σπανοσωτηροπούλου Τέτη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, παίρνοντας γρήγορα ένα μεγάλο προβάδισμα από τις αντιπάλους της και με μια εξαιρετικά μεγάλη επίδοση που υπόσχεται πολλά για την συνέχεια της νεαρής αθλήτριας.

Υποστήριξη: SilkTech