Προκαλεί σοκ ο χαμός του 24χρονου μπασκετμπολίστα Σπύρου Θωμά (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019 - 12:18μμ

Θρήνος στον πατραϊκό αθλητισμό και στο μπάσκετ, από την απροσδόκητη και πέρα από κάθε λογική απώλεια του νεαρού πατρινού Σπύρου Θωμά, ενώ έκανε το ύψιστο καθήκον του προς την πατρίδα, εύζωνας σε υπηρεσία στον "Αγνωστο Στρατιώτη".

Ηταν αθλητής μπάσκετ, σπουδαίο ταλέντο από την ακαδημία της Παναχαϊκής και ακολούθως στο Προμηθέα και σε άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η.

Χαρακτήρας - διαμάντι και υπέροχος αθλητής, που έφυγε "έτσι" από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης...

Αισθάνθηκε αδιαθεσία ευρισκόμενος στη Μονάδα του, στην Προεδρική Φρουρά, κλήθηκε ο γιατρός, του έκανε μαλάξεις και άμεσα διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνων χθες το βράδυ όπου δυστυχώς κατέληξε...

Η ληδεία του θα γίνει το Σάββατο (23/2) στις 3μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα, με δαπάνη της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πίσω αριστερά με τα μούσια σε πανηγυρικές στιγμές...

Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε. Καλό ταξίδι Σπύρο...

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech