Ο ΝΟΠ θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019 - 3:09μμ

Οπως ανακοίνωσε ο ΝΟΠ, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14/2 συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Ομίλου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιωργο Βασιλειάδη.
 Αναμένεται την επόμενη εβδομάδα νέο ραντεβού στην Αθήνα.

Με πρωτοβουλία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών, καθηγήτριας Σίας Αναγνωστοπούλου, είχε οριστεί συνάντηση αντιπροσωπείας μελών της διοίκησης του ΝΟΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Καθρέπτα, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, στο Υπουργείο την Πέμπτη 14/2.

Δυστυχώς αυτή η συνάντηση αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα λόγω των σημαντικών κοινοβουλευτικών διεργασιών που απαιτούσαν την συνεχή παρουσία όλων στην Βουλή. 
Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση του Υφυπουργού για τις δραστηριότητες του ΝΟΠ στην διάρκεια της φετινής επετειακής χρονιάς και το αίτημά για στήριξη των στόχων του Ομίλου ενόψει των πολλαπλών εξελίξεων .

Η διοίκηση του ΝΟΠ ευχαριστεί θερμά την βουλευτή και ειλικρινή φίλη του Ομίλου, Σία Αναγνωστοπούλου για την παρέμβαση της και τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για την άμεση ανταπόκριση και την αποδοχή της συνάντησης.

Υποστήριξη: SilkTech