Θυμήθηκαν τα παλιά στην Ολυμπιάδα

Δευτέρα, Δεκέμβριος 31, 2018 - 9:01μμ

Μεγάλη επιτυχία είχε το τουρνουά παλαίμαχων που διοργάνωσε το Σάββατο η Ολυμπιάδα και συμμετείχαν παίκτες από όλες τις ομάδας της Πάτρας οι οποίοι είχαν μια καλή ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να δείξουν πως παρότι τα χρόνια έχουν περάσει, η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Παίκτες που είχαν αγωνιστεί τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 και είχαν προσφέρει στο άθλημα του βόλεϊ, βρέθηκαν στο κλειστό του Ταραμπούρα κι εκτός ότι θυμήθηκαν τα παλιά, δόθηκε η ευκαιρία σε νεότερους να μάθουν.

Το «παρών» έδωσαν περισσότερα από 20 άτομα που χωρίστηκαν σε δυο ομάδες οι οποίες έπαιξαν τρία σετ και για την ιστορία η ομάδα των πορτοκαλί νίκησε με 3-0 την ομάδα με τα μαύρα.

Οι παλαίμαχοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Σάκης Σκιαδαρέσης, Ανδρέας Κασπίρης, Ιωάννης Πετρόπουλος, Μάριος Πιλίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Γερασιμόπουλος, Σπύρος Αθανασόπουλος, Βασίλης Σκέντζος, Θέμης Πατρινός, Δημήτρης Σωτηρίου, Άκης Δαρείος, Βασίλης Λάτσης, Ανδρέας Φαλιέρος, Αν. Κρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ν. Λεοντίου και Μ. Θεοδωράκης.

Υποστήριξη: SilkTech