Βιβή Μιχοπούλου - Έλενα Κόλλια: Το Πατρινό βολεϊμπολικό δίδυμο για τρίτη φορά μαζί!

Τετάρτη, Νοέμβριος 15, 2023 - 5:00μμ

Η Βιβή Μιχοπούλου και η Έλενα Κόλλια συναντώνται για τρίτη φορά σε ομάδα σάλας αυτή τη φορά εκτός Πατρών και δείχνουν ότι η συνύπαρξη τους χτίζει επιτυχίες.
Ξεκίνησαν αμφότερες στον Απόλλωνα Πάτρας όπου έγραψαν μαζί πολλές επιτυχίες στις Εθνικές κατηγορίες μέχρι τη Pre Leauge ενώ ακολούθησαν ξεχωριστή πορεία μέχρι να βρεθούν ξανά στον Ερυθρό Αστέρα και συνέχισαν την δουλειά τους με την ανοδική πορεία του Πατρινού συλλόγου.
Τι 30 τι 40!
Η πασαδόρος Βιβή Μιχοπούλου επέλεξε την περσινή χρονιά να βρεθεί στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας στα Αστέρια μετά από απουσία 3 ετών σε μια κίνηση έκτακτης ανάγκης τον Δεκέμβριο για τους Αχαγιώτες όπου πραγματικά ε την παρουσία της έδειξε ότι η φράση "σαν το παλιό καλό κρασί" ισχύει, πήρε από το χέρι την Αχαγιώτικη ομάδα και την οδήγησε μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριες της στην παραμονή μέσω πορείας Πρωταθλητισμου στα play out.
Πάθος- Θέληση - Αγάπη για το Βόλεϋ χαρακτηρίζουν την 40χρονη πασαδόρο που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Δυτική Αχαΐα αυτή και η οικογένειά της.
Ένας Πύργος στον κέντρο!
Η Έλενα Κόλλια ακολουθεί για τρίτη φορά την φίλη της Βιβή Μιχοπούλου αναζητώντας αυτό που έμαθε χρόνια να κάνει "να περιμένει την πάσα από την Βιβή να στείλει το μήνυμα!"
Με ρίζες από την Δυτική Αχαΐα ανακοινώνεται από την ομάδα των Αστεριών το καλοκαίρι και η ομάδα της Κάτω Αχαΐας αποκτά ένα "Πύργο" στο κέντρο της σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις παραστάσεις έρχεται να βοηθήσει την ομάδα και να μεταφέρει εικόνες στις υπόλοιπες αθλήτριες. Έχει συνδέσει το όνομα της με δυναμικές παρουσίες στο πατραΐκο βόλευ και ανόδους με τις ομάδες που αγωνίστηκε.
Στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής πρώτης αγωνιστικής βλέπουμε το δίδυμο των Μιχοπούλου - Κόλλια να λειτουργεί και σε συνεργασία με τον coach Λυκούδη που έχουν συνεργαστεί εκ νέου σε επιτυχίες στο παρελθόν να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υποστήριξη: SilkTech