Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από το ΑΠΣ Πάτραι

Σάββατο, Ιούλιος 28, 2018 - 3:47πμ

Δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές έκανε το ΑΠΣ Πάτραι. Οι νεοφώτιστοι στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ ανακοίνωσαν τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με την απόκτηση των Μπαρδάκη, Αδαμόπουλο και Κούσουλα.

Οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μπαρδάκη με μεταγραφή από τη Θύελλα Πατρών. Η οικογένεια του Πάτραι τον καλωσορίζει στις τάξεις της, εύχεται να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας.

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής ο Κωνσταντίνος Μπαρδάκης δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε το Πάτραι εκεί που του αξίζει".

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι καλωσορίζει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Αδαμόπουλο στις τάξεις του συλλόγου. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Ο Βασίλης Αδαμόπουλος ανέφερε μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του:

" Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σωματείο με υψηλούς στόχους. Τα πολλά λόγια περιττεύουν, καλούμαστε με σκληρή και ομαδική δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας."

Η διοίκηση του Πάτραι ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού Νίκου Κούσουλα από τη Θύελλα Πατρών. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Ο Νίκος Κούσουλας δήλωσε μετά την ένταξή του στο σύλλογο:

"Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που διψάει για διακρίσεις. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε με σταθερά βήματα το σωματείο εκεί που του αξίζει».

 

Υποστήριξη: SilkTech