Τι θα γίνει με το πρωτάθλημα στίβου της Πάτρας;

Πέμπτη, Απρίλιος 2, 2020 - 5:00μμ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ που συνεδρίασε την Πέμπτη (26/3) ταυτίστηκε με την παγκόσμια λογική, με την ομοσπονδία να αναστέλλει τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι τα μέσα του Ιουλίου. Και βλέπουμε...

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος φρόντισε ο ίδιος να ενημερώσει τα σωματεία και τους αθλητές με δήλωση του στο site της ομοσπονδίας. «Η ΕΠΑΣ εξετάζει εναλλακτικές επιλογές ώστε, (ευχόμενοι όλα να πάνε καλά), να μπορούμε να έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου, με προτεραιότητα τα πανελλήνια πρωταθλήματα» τονίζει στη δήλωση του ο Παναγόπουλος ενώ αναφέρηκε και στην παύση των πληρωμών από την ομοσπονδία και τις οικονομικές συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί: «Επιδιώξαμε και πετύχαμε την ένταξη του ΚΑΔ που μας αφορά σε εκείνους που δικαιούνται τις ενισχύσεις της πολιτείας. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχουν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις. Την ίδια στιγμή, προσπαθούμε να περιορίσουμε, όσο είναι δυνατόν, τις αρνητικές επιπτώσεις στα χορηγικά μας έσοδα, που ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές, ή/και να αναπροσαρμόσουμε λειτουργίες και δράσεις, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ικανοποιητικά στα νέα δεδομένα. Η καταβολή, μέσα στις επόμενες ώρες, της πρώτης δόσης της κρατικής επιχορήγησης, θα μας επιτρέψει να καλύψουμε υποχρεώσεις, με πρώτη εκείνη που αφορά τους σωματειακούς μας προπονητές».

Ανάλογα με τις εξελίξεις δηλαδή, ο ΣΕΓΑΣ προτίθεται να διοργανώσει τα πανελλήνια πρωταθλήματα μετά τις 15 Ιουλίου, εάν και εφόσον... Θυμίζουμε πως το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών - γυναικών είχε προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 13-14/6 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech