Θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο για την απώλεια του Ανδρέα Βαρνακιώτη

Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018 - 9:19μμ

Συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού καθηγητή, φιλοσόφου και πρώην δημάρχου Ερινεού Ανδρέα Βαρνακιώτη, ο οποίος έφυγε προδομένος από την καρδιά του. Νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας. Η υγεία του ήταν βεβαρημένη και δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε, σταματώντας στις 9 το πρωί.

Συγκίνηση σε όλη την Αιγιάλεια αλλά και στον χώρο του Αχαϊκού ποδοσφαίρου καθώς ο εκλιπών διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος και ψυχή του Αχιλλέα Καμαρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του αγαπητού πρώην Δημάρχου ΕΡΙΝΕΟΥ και επί σειρά ετών προέδρου του, ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗ, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω
• Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καθώς και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών στη κηδεία του αποβιώσαντος. Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του και χρηματικό ποσό στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" που εδρεύει στην ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΟΥ, να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
• Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας καθώς και στα τμήματα υποδομών να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας με μαύρο περιβραχιόνιο.
• Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο τύπο του νομού μας καθώς και στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ήταν παντρεμένος με την Πετρούλα Βαρνακιώτη και είχε έναν γιο, τον φιλόλογο Άγγελο-Ανδρέα.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καμαρών Ερινεού.

Υποστήριξη: SilkTech