Τετράδα ανανεώσεων στη ΝΕΠ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 6, 2020 - 9:02πμ

Σε τέσσερις σημαντικές ανανεώσεις προχώρησε η αντρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, που ξεκίνησε έτσι τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά που θα την βρει στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι Άγγελος Λιβαθηνός, Ηλίας Πίτσικας, Γιώργος Κανελλόπουλος και Τάσος Βικάτος θα συνεχίσουν με το σκουφάκι των «δελφινιών».

Διαδοχικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Λιβαθηνό. Ο 21χρονος τερματοφύλακας θα ενισχύσει τα «δελφίνια» και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

«Η ΝΕΠ δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι ξέρει να κάνει σταθερά βήματα προς τα μπροστά, αποτελώντας ένα από τα πιο αξιόπιστα, οργανωμένα και υγιή σωματεία στην Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, και από την πορεία της ομάδας τα τελευταία στην Α2 Εθνική», δήλωσε ο Αγγ. Λιβαθηνός και πρόσθεσε: «Φέτος υπάρχει ένα κράμα πολύ ταλαντούχων και νέων παιδιών που με την κατάλληλη καθοδήγηση, θα θέσει γέρους στόχους για τα πλέι-οφ και – γιατί όχι; – από εκεί και πέρα και για ό,τι καλύτερο μπορεί να διεκδικήσει. Το κλίμα μεταξύ των παιδιών και του προπονητικού επιτελείου είναι πολύ καλό, κάτι που, ούτως ή άλλως, είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες σε μια ομάδα. Είναι σημείο-κλειδί στο να δημιουργήσει επιτυχίες στην πορεία της».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Πίτσικα. Αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού και είναι γεννημένος στις 16/6/1994. Ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «Ο στόχος μας είναι να πάμε στα πλέι-οφ της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, έτσι ώστε η παραμονή μας στην κατηγορία να είναι πιο εύκολη. Η ομάδα μας είναι νεανική, το κλίμα είναι οικογενειακό και έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος ξέρει να χειρίζεται τέτοιες ηλικίες, καθώς και τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας και ο οποίος είναι πάντα κοντά μας, στηρίζοντάς μας για το καλύτερο».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κανελλόπουλο. Ο 24χρονος πολίστας αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού και είναι από τους παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, οπότε θα αποτελέσει από τα βασικά στελέχη των «δελφινιών» και φέτος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη χρόνια θα αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Γ. Κανελλόπουλος και πρόσθεσε: «Εχουμε κρατήσει έναν σταθερό κορμό αθλητών από πέρυσι, κάποια παιδιά είμαστε χρόνια μαζί κι αυτό είναι καλό γιατί θα βοηθήσει και τους καινούργιους παίκτες να εγκλιματιστούν πιο εύκολα και να μπουν στην ομάδα και την φιλοσοφία του συνόλου πιο γρήγορα».

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε και για τη νέα σεζόν: «Ολοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γιατί πέρσι τελείωσε σύντομα και άδοξα. Ολοι είναι διψασμένοι, ανυπομονούν να αρχίσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Τέλος, εύχομαι μια καλή και υγιή χρόνια σε όλους τους αθλητές».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Βικάτο. Ο 21χρονος (γεννημένος στις 5/2/1999) πολίστας αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, αλλά κυρίως στην περιφέρεια.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και τη νέα χρόνια με την ομάδα της ΝΕΠ, καθώς είναι υγιής και φερέγγυος Σύλλογος», δήλωσε ο Τάσος Βικάτος και πρόσθεσε: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των πλέι-οφ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της ΝΕΠ, ο Τάσος Βικάτος τόνισε τα εξής: «Θεωρώ ότι είμαστε μια αρκετά δεμένη ομάδα, σε σχέση πάντα με το νεαρό της ηλικίας μας. Προσωπικά έχω υπάρξει συμπαίκτης με τα πιο πολλά παιδιά, ενώ είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον προπονητή μου, τον Φώτη Γιαννόπουλο, με τον οποίο ξεκίνησα του πόλο από μικρή ηλικία».

Υποστήριξη: SilkTech