Τέλος ο Σαλούστρος από τον Προμηθέα - Μία ανάσα από το Περιστέρι

Παρασκευή, Ιούνιος 28, 2019 - 8:50πμ

Έπειτα από μια διετία στην Πάτρα και τον Προμηθέα, ο Χρήστος Σαλούστρος αναμένεται να αλλάξει πόλη και να μετακομίσει στα δυτικά προάστια του Περιστερίου. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου παρακολουθούσε την περίπτωση του διεθνή φόργουορντ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τους Προμηθείς.

Έπειτα από μια σειρά επαφών της ομάδας του Περιστερίου με τον Σαλούστρο επήλθε συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή ο παίκτης είδε με θετικό μάτι την προοπτική της ομάδας, καθώς αυτή θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στο Champions League, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει δύο παιχνίδια την εβδομάδα.

Συν τοις άλλοις, σημαντική ήταν και η επαφή ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή του Περιστερίου, Ηλία Ζούρο, με την οποία μπήκε το νερό στ’ αυλάκι, όσον αφορά τη μεταγραφή.

Πλέον, για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με τον Σαλούστρο να υπογράφει για δύο χρόνια στο Περιστέρι και να ενισχύει, με την παρουσία του, τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Το αντίο του Προμηθέα

Ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει την αποχώρηση του Χρήστου Σαλούστρου από την ομάδα, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στην Πάτρα, εξέδωσε ο Προμηθέας.

Αναλυτικά:

«Ο Χρήστος αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στον Προμηθέα και κέρδισε τόσο με την αγωνιστική του παρουσία, την ποιότητα και το πάθος που τον διέκρινε στο παρκέ, όσο και με τον χαρακτήρα εντός κι εκτός γηπέδου μια θέση στην καρδιά όλων των φίλων της ομάδας, ενώ συνέδεσε τ’ όνομα του με τις χρονιές της καταξίωσης του Προμηθέα, συμμετέχοντας ενεργά στην πορεία προς την τετράδα και την ευρωπαϊκή έξοδο τη σεζόν 2017-18 και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι και την πρόκριση και συμμετοχή στον Τελικό της Basket League, τη σεζόν 2018-19.

Επιπλέον, ως αθλητής του Προμηθέα Πάτρας κλήθηκε και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, εκπροσωπώντας επάξια τον Προμηθέα, την Πάτρα και την Ελλάδα με τα εθνικά μας χρώματα.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα, θα τον θεωρούμε πάντοτε μέλος της Οικογένειάς μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Υποστήριξη: SilkTech