Τα παράπονα της Νόρας Δράκου για την στήριξη από την ΚΟΕ

Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2019 - 10:15μμ

Η Δράκου έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι κορυφαία αθλήτρια έχοντας συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έχοντας φορέσει το εθνόσημο σε πάρα πολλά πρωταθλήματα και μίτινγκ στο εξωτερικό.

Ίσως λόγω συγκυριών της λείπει ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, ευρωπαϊκή ή διεθνή, αφού έχει μία 4η και δύο 5ες θέσεις σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μία 8η σε παγκόσμιο.

Η ίδια αθλήτρια στα 27 της και ενόψει προετοιμασίας για την τρίτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες εκφράζει σε δημόσια ανάρτησή της τη δυσαρέσκειά της προς την ΚΟΕ, της οποίας ο πρόεδρος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφέρει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι η πιο επιτυχημένη ομοσπονδία της Ελλάδας.

Αφορμή της ανάρτησης ήταν η συμμετοχή της σε διεθνές meeting στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, τα έξοδα για την οποία ανέλαβε να καλύψει εξ ολοκλήρου ο προσωπικός χορηγός της αθλήτριας.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο προσωπικός μου χορηγός, η εταιρεία Physiomedica, κάλυψε για άλλη μια φορά τα έξοδα μου και του προπονητή μου στηρίζοντας έτσι (πέρα από την αποκατάσταση) και την προετοιμασία μου ενόψει του Τόκιο. Κάτι που η ομοσπονδία αδυνατεί να κάνει. Ενώ έχω πάρει πρόκριση για το παγκόσμιο η ομοσπονδία μου καλύπτει έναν αγώνα στο εξωτερικό τη στιγμή που οι αθλητές με πρόκριση πηγαίνουν σε 5 με 10 meeting το χρόνο σε άλλες χώρες. Ευτυχώς για εμένα ο Σωκράτης Ηλιάδης (ιδιοκτήτης της Physiomedica) είναι ο άνθρωπος που θα στηρίξει αυτά που πρέπει να γίνουν σε έναν υψηλού επιπέδου αθλητή και θα είναι δίπλα μου σε ότι χρειαστώ. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να παλεύουμε στα δύσκολα να διακρινόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες και να πετυχαίνουμε το αδύνατο. Let's go for Tokyo!»

Υποστήριξη: SilkTech