Συμμετοχή τριών αθλητών του σκάκι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Σάββατο, Οκτώβριος 9, 2021 - 5:05μμ

Ιδιαίτερα τιμητική για το άθλημα του σκάκι στην Πάτρα, αλλά και για την ΕΑΠ είναι η συμμετοχή τριών αθλητών του σωματείου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 16 έως 21 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους αθλητές, Γεωργία Χριστοδούλου, Κωνσταντίνα Τζακώστα και Πανορμίτη Χριστοδούλου, οι οποίοι ρίχνονται στη «μάχη» του πρωταθλήματος, μετά την πρόκρισή τους στον τελικό Ελλάδος.

Η συμμετοχή των σκακιστών της ΕΑΠ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέρα από την αγωνιστική της σπουδαιότητα, έχει σπουδαία σημασία και για την πόλη, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του πατραϊκού σκάκι συμμετέχουν σε μία τέτοια διοργάνωση τρεις αθλητές και μάλιστα από το ίδιο σωματείο. Πρόκειται για μία ακόμη επιτυχία του τμήματος σκάκι της ΕΑΠ και των προπονητών της, με επικεφαλής τον Κώστα Σιέμπο, που αποδεικνύει την δυναμική του σε μία δύσκολη περίοδο και μάλιστα, εν μέσω μεγάλου ανταγωνισμού.

ο τμήμα σκάκι, οι προπονητές και οι αθλητές ευχαριστούν όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό τους και στηρίζουν τις προσπάθειές τους, οι οποίες απέδωσαν για ακόμη μία φορά και μάλιστα, κάνοντας αυτή τη φορά υπερήφανη όχι μόνο την Πάτρα, αλλά και την Ελλάδα, αφού και οι τρεις σκακιστές της ΕΑΠ θα αγωνιστούν με το εθνόσημο!

Υποστήριξη: SilkTech