Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ οι Πατρινοί Αλέξης Γκολφίνος και Ηλίας Πετράτος

Τρίτη, Οκτώβριος 13, 2020 - 11:02πμ

Δύο νεαροί παίκτες του Άρη Πατρών, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΑΟ ΑΤΛΑΣ, αποτέλεσαν μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Under 17 της ΑΕΚ. Ο λόγος για τους Αλέξη Γκολφίνο και Ηλία Πετράτο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ ΑΤΛΑΣ:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ενδόδυκτιακή μετακίνηση δυο ποδοσφαιριστών προς την κεντρική Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα την ένταξη τους στην Κ17 αυτής.

Πρόκειται για τους Αλέξη Γκολφίνο (2004) και Ηλία Πετράτο (2005) που σε συνέχεια των αξιολογήσεων που ξεκίνησαν από τους Scouter και τους υπεύθυνους δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ με την έναρξη της συνεργασίας μας την περσινή χρονιά (η οποία ανανεώθηκε φέτος για άλλα 3 χρόνια) , κατάφεραν να πείσουν τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις δυνατότητες τους.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Γκολφίνος αγωνίζονταν από πέρυσι με τα χρώματα του Άρη Πατρών, παίζοντας επίσης και με την ομάδα Νέων του Atlas FC στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Σωματείων, ενώ ο Ηλίας Πετράτος αγωνίζονταν πέρυσι στην ομάδα Παίδων και Νέων του Atlas FC, και από φέτος τον Αύγουστο μετακινήθηκε στον Άρη, βάση επίσης της συνεργασίας που υπάρχει.

Το ραντεβού για την ολοκλήρωση των συμβολαίων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Όλη οι οικογένεια του Atlas FC εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στον Αλέξη και τον Ηλία με την νέα τους ομάδα" .

Υποστήριξη: SilkTech