Στην Πάτρα με τους «πραγματικούς μπέμπηδες» του ο Γιάννης Γιαννουρής - ΦΩΤΟ

Κυριακή, Ιούνιος 14, 2020 - 2:32μμ

Ο Γιάννης Γιαννουρής ως προπονητής του ΝΟΠ το 2011-12 άφησε ανεξίτηλα την σφραγίδα του στην Πάτρα, καθώς συνέβαλε όσο κανείς άλλος στην δημιουργία των ομάδων στις υποδομές πόλο του Ομίλου, που συνεχίζουν να λειτουργούν με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Το Σ/Κ βρέθηκε στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ με την νέα ιδιότητά του ως τεχνικός σύμβουλος υδατοσφαίρισης της FINA, με αρμοδιότητα την ανάπτυξη και διάδοση του πόλο σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από στοχευμένες δράσεις εκμάθησης κολύμβησης και πόλο σε μικρά παιδιά αγόρια και κορίτσια κάτω των δέκα ετών.

 1 άτομο, πισίνα, κολύμπι και υπαίθριες δραστηριότητες

Επέλεξε τον ΝΟΠ και τις ακαδημίες του πόλο, όπου με τους προπονητές και παλιούς του γνώριμους (αθλητές του στο ΝΟ Βουλιαγμένης, Βασίλη Λαμπάτο και Κώστα Σακκαλή) αλλά και τους πρώην συνεργάτες του στον Όμιλο, Μιχάλη Μπαρτζελά, Αγγελική Τσίστα, Γωγώ Τσινιά εφάρμοσαν και θα βιντεοσκόπησαν κάποιες ασκήσεις τεχνικής κολύμβησης με την μπάλα σε μικρούς αθλητές. Στην ομάδα θα συμμετέχει και ο Δημήτρης Μπιτσάκος με 2-3 πολύ μικρές πολιστριες της ΝΕΠ.

Οι βιντεοσκοπημένες ασκήσεις μετά από επεξεργασία θα αποτελέσουν μέρος του εκπαιδευτικού-ενημερωτικού υλικού της FINA για την διάδοση της υδατοσφαίρισης διεθνώς και ιδιαίτερα σε χώρες που δεν έχουν παράδοση στο πόλο.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του συμμετείχε και σε μια προπόνηση της ομάδας μίνι-παίδων του ΝΟΠ το Σάββατο.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ΝΟΠ και πιστεύουμε μοναδική ευκαιρία και χαρά για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν σε προπόνηση κάτω από την καθοδήγησή του».

Υποστήριξη: SilkTech