Στη Γραβιά για προετοιμασία το Fight Club Patras

Τετάρτη, Αύγουστος 22, 2018 - 3:21μμ

Αναχωρεί η αγωνιστική ομάδα TaeKwonDo του Μαχητικού Συλλόγου Πάτρας για να ολοκληρώσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της στην πόλη της Γραβιάς στο "Κτήμα Κλέτσα" την Κυριακή 26 Αυγούστου το πρωί, όπου θα λάβει μέρος και θα παραβρεθεί με την 16μέλη αποστολή του, σε ένα καταπληκτικό χώρο όπου θα διαμείνει έως  1 Σεπτέμβριου με την συμμετοχή 160 αθλητών από 16 ομάδες.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο camp έφθασε σε πληρότητα θέσεων από τα τέλη Ιουνίου εφόσον ο αριθμός θέσεων αρχικά ήταν για 120 άτομα, αλλά πέρασε κάθε προσδοκία διότι θα παρευρεθεί ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Farzad Zolghadri από το Ιράν και μέλος της εθνικής ομάδας, όπου θα προπονήσει τους συμμετέχοντες αθλητές στην Ιρανική αγωνιστική μέθοδο.

Το πρόγραμμα θα  περιλαμβάνει υψηλές τεχνικές, τακτική αγώνα και ατελείωτα σπαρινγκ για όλους όσους θα παραβρεθούν εκεί για το 7ημερο.

Έπειτα από μια χρονιά ορόσημο για το Fight Club Patras με πληθώρα επιτυχιών στα τμήματα Ταεκβοντο Πυγμαχίας και Κικ-μποξινγκ τόσο σε Πανελλήνιο αλλά και Διεθνές επίπεδο, ήρθε η έναρξη μιας νέας ακόμα χρονιάς με μεγαλύτερα όνειρα και κατακτήσεις για το μέλλον, ανεβάζοντας το πήχη ακόμα ψηλότερα.

Η ομάδα του Μιχάλη Κοτσοπούλου προέρχεται από προετοιμασία όλο τον μήνα Ιούλιο στο Παμπελοποννησιακο στάδιο με έμφαση στην ανάπτυξη φυσικής κατάστασης, για την γρήγορη και ομαλή ένταξη της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κάνοντας μια μικρή διακοπή έως τις 19 Αυγούστου και ξεκινώντας νωρίς για την νέα σεζόν και συγκεκριμένα χτες Δευτέρα στις 20/08 όπου ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση μέσα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, λόγω των ενόψει κοντινών αγωνιστικών υποχρεώσεων και την αναχώρηση τμήματος της ομάδας, για το παγκόσμιο τουρνουά G1 στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην πόλη της Βαρσοβίας από 15-16 Σεπτεμβρίου.

Οι πόρτες του Fight Club ανοίγουν στις 31 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή για τις εγγραφές της νέας σεζόν και τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά την Δευτερά 3 Σεπτέμβριου.

Ο πρόεδρος και το Δ. Σ. εύχονται σε όλους καλή αθλητική χρόνια.

Υποστήριξη: SilkTech