Σοκ την ώρα του σεισμού για την Μαρία Πολύζου

Σάββατο, Ιούλιος 20, 2019 - 4:02μμ

Σε αποκάλυψη-σοκ προέβη Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία σε ανάρτηση της στο Facebook ανέφερε ότι την ώρα του ισχυρού σεισμού των 5,1 Ρίχτερ της Παρασκευής, βρισκόταν στο χειρουργείο για επέμβαση.

Ο λόγος για την Πατρινή Μαρία Πολύζου, τη μαραθωνοδρόμο η οποία κατέχει τους περισσότερους τίτλους και ρεκόρ στον ελληνικό αθλητισμό.

Η επιτυχημένη αθλήτρια αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της... και το κάνει  με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Χθες, την ώρα του μεγάλου σεισμού που ταρακούνησε το πανελλήνιο, εκείνη βρισκόταν μέσα στο χειρουργείο.

Η ίδια, λίγες ώρες αργότερα και αφότου είχε συνέλθει από τη νάρκωση, με χαμόγελο πόζαρε στον φακό και έστειλε για ακόμα μία φορά το μήνυμα δύναμης ψυχής και αισιοδοξίας. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

"ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΞΑΝΑ !! Παρόλο τον μεγάλο σεισμό την ώρα του χειρουργείου και τους μετασεισμούς στην διάρκεια του, εσείς και όλη η ιατρική ομάδα σας, μείνατε στο καθήκον σας και κοντά μου και πήγαμε περίφημα ! Προχωράμε στα επόμενα στάδια !! Vassilis Venizelos Maria Polyzou".

Maria Polyzou
4 ώρες πριν

Καλημέρα με χαμόγελο ! Μια καινούργια μέρα ! #lifeisbeautiful #gratefull#breastcancer #allgood #friends #myrunners #doctors #venizelosvasilis @ Metropolitan Hospital ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ , ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΞΑΝΑ !! Παρόλο τον μεγάλο σεισμό την ώρα του χειρουργείου και τους μετασεισμούς στην διάρκεια του, εσείς και όλη η ιατρική ομάδα σας, μείνατε στο καθήκον σας και κοντά μου και πήγαμε περίφημα ! Προχωράμε στα επόμενα στάδια !! Vassilis VenizelosMaria Polyzou

 την Maria Polyzou, χαμογελάει
 την Maria Polyzou
 ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται
Υποστήριξη: SilkTech