Πρόβα τζενεράλε (15:00) με τον Ολυμπιακό Βόλου η Παναχαϊκή

Σάββατο, Οκτώβριος 31, 2020 - 9:02πμ

Με τον κορωνοϊό να… θερίζει και όλες τις αθλητικές διοργανώσεις να τίθενται εν αμφιβόλω στην Ελλάδα, η Παναχαϊκή δίνει την πρόβα τζενεράλε της για την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν (15:00, live στο sportin.gr) τον Ολυμπιακό Βόλου στην Αγυιά.

O Νίκος Παπαδόπουλος στο δεύτερο παιχνίδι από την επιστροφή του στον πάγκο της Παναχαϊκής, δεν θα υπολογίζει στους Μαρκοπουλιώτη, Αργυρόπουλο και Πλιάτσικα, ενώ και η Παναχαϊκή επιστρέφει στο γήπεδό της για αγώνα ένα μήνα μετά.

Τα έργα περιμετρικά της Αγυιάς και του αγωνιστικού χώρου για τον καλλωπισμό του γηπέδου συνεχίζονται, ενώ το χορτάρι μοιάζει από τις προπονήσεις κιόλας σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να δούμε πόσο θα διατηρηθεί σε αυτήν.

Μία εβδομάδα πριν την αναμενόμενη έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία βέβαια φαίνεται πως μπορεί να καθυστερήσει κι άλλο, ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να περάσει όσο περισσότερα καινούργια πράγματα μπορεί ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη.

Τελευταία προπόνηση στην Αγυιά

Στην Αγυιά προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (30/10) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Οι “κοκκινόμαυροι” έδωσαν βάρος στην επιθετική τακτική και στις στατικές φάσεις μία μέρα πριν το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου (31/10-15:00-Panachaiki TV).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πλιάτσικας, Μαρκοπουλιώτης και Αργυρόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech