Πρώτη ήττα για την Παναχαϊκή, με τον... συνηθισμένο τρόπο από τον Εργοτέλη

Παρασκευή, Νοέμβριος 29, 2019 - 7:37μμ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Παναχαϊκή, με τον συνηθισμένο τρόπο στο Παγκρήτιο. Οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 2-1 από τον Εργοτέλη για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά που η Παναχαϊκή χάνει με το ίδιο σκορ από τους Κρητικούς στο Στάδιο του Ηρακλείου με τρίτο διαφορετικό τρόπο! Αυτό όμως ήταν το πρώτο παιχνίδι που έφυγε από το γήπεδο ηττημένη τη φετινή χρονιά και ταυτόχρονα το πρώτο που δέχεται πάνω από ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι «κοκκινόμαυροι» πλήρωσαν το… τραγικό πρώτο μισάωρο, που στην ουσία δεν μπήκαν στο γήπεδο καθόλου και σε μία φύση επιθετική ομάδα όπως ο Εργοτέλης, το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας δύο γκολ και μην αφήνοντας την Παναχαϊκή να επιτεθεί καν.

Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο αλλά η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου πλήρωσε την επιθετική της δυστοκία μη μπορώντας να πετύχει παραπάνω από ένα τέρμα, ενώ θα μπορούσε βάση των ευκαιριών που σπατάλησε, να φέρει και τελείως τούμπα την αναμέτρηση.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για ένα 35λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και περιόρισαν τους Αχαιούς σε παθητικό ρόλο. Μέσα σε αυτό το διάστημα όχι μόνο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά βρήκαν δύο γκολ με Ροβίθη (17') και Κουατέγκ (28').

Ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική, η αναμέτρηση με τα Χανιά στην Αγυιά, σε μία συγκυρία που θυμίζει την περσινή… διαβολοβδομάδα με τους Κρητικούς και την Παναχαϊκή να θέλει να σπάσει την κακή παράδοση.

Διαιτητής: Λάμπρου Γ. (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πριόνας Δ.  (Εύβοιας), Αδαμόπουλος Κ.(Μεσσηνίας)

4ος: Κολυτάς Σ. (Λασιθίου)

Κίτρινες: 86’ Πέιος, 87’ Προβυδάκης / 86’ Παπατόλιος

Γκολ: 17’ Ροβίθης, 28’ Κουατέγκ / 42’ Μωραΐτης

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Μαυρίας (81’ Λινάρδος), Ιντζόγλου, Κολ, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (73’ Μασούρας), Μωραϊτης.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους, Γροντής (67’ Τσέλιος), Μπουρσέλης (77’ Μπουτσάκης), Κουατέγκ (65’ Σταθόπουλος), Έφορντ, Ροβίθης.

Υποστήριξη: SilkTech