Προκρίθηκαν οι έφηβοι ΝΟΠ και ΝΕΠ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 6, 2021 - 7:33πμ

Η ομάδα εφήβων του ΝΟΠ αγωνίστηκε στην Πάτρα στην Α'φάση του πρωταθλήματος όπου με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες προκρίθηκε πρώτη στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματά της:

ΝΟΠ - ΝΕΠ 17-6 

ΝΟΠ - ΝΟ Ναυπλίου 15-4 

ΝΟΠ - ΝΑΟ Κέρκυρα 14-5

Τη 2η θέση κατέκτησε η ΝΕΠ στον προκριματικό Ομιλο της Πάτρας στο ξεκίνημα του Πανελληνίου Εφηβικού πρωταθλήματος πόλο, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 15-12 επί του ΝΟ Ναυπλίου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός». Τα 8λεπτα: 3-1, 4-3, 3-4, 5-4. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος 1, Μπάζιος 2, Σαλπόγλου 1, Δημορρηγόπουλος 2, Γκοτσόπουλος 1, Τομοποσίδης 1, Αντίοχος 5 και Δομετίου 2.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Εχουμε έναν ολόκληρο μήνα μέχρι την επόμενη φάση για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια της διοργάνωσης».

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος χρησιμοποίησε τους: Κώστας Χρηστάκης, Χάρης Δαγρές, Φίλιππος Αντίοχος, Σπύρος Γκοτσόπουλος, Αντώνης Γενάτος, Νίκος Μπάζιος, Βασίλης Δημορηγοπουλος, Σταύρος Παπαδόπουλος, Νικηφόρος Δομετίου, Αχιλλέας Τομοποσίδης, Αγγελος Μαργαρίτης, Νίκος Τσαγρής, Νίκος Κωτσίδης, Ευφραίμ Χατζημιχαήλ και Θανάσης Μουσας.

Στον πάγκο της ΝΕΠ και ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας πόλο Μιχάλης Ξανθόπουλος, ενώ έφορος των «δελφινιών»  είναι ο Κώστας Μαργαρίτης.

Υποστήριξη: SilkTech