Το πρόγραμμα των μπαράζ της Ακαδημίας των Σπορ

Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2019 - 8:01πμ

Ξεκινάνε την Παρασκευή οι αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών όπου τρεις ομάδες σε μονό γύρο αγώνων θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και οι δύο πρώτοι στην ειδική βαθμολογία θα πάρουν την άνοδο για την Α2 εθνική κατηγορία περιόδου 2019-20.

Η μοναδική ομάδα της Πάτρας, η Ακαδημία των Σπορ, έχοντας κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής και μάλιστα αήττητη θα διεκδικήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Έχοντας πραγματοποιήσει μια πάρα πολύ καλή μίνι προετοιμασία, όλοι στο στρατόπεδο της Πατρινής ομάδας, αισιοδοξούν ότι οι αγώνες που θα δώσουν θα έχουν θετική κατάληξη και η πολυπόθητη άνοδος θα γίνει πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ     ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1η Αγωνιστική:

Παρ, 19/04/19 15:30 ΔΓ ΝΙΚΑΙΑ: ΑΟ Πολιχνίτου – Ιδομενέας Γαλατά Κρήτης

2η Αγωνιστική:

20/04/19 11:30 ΙΛΙΣΙΩΝ Ακαδημία των Σπορ - νικητής ΑΟ Πολιχνίτου – Ιδομενέας Γαλατά Κρήτης

20/04/19 19:00 ΙΛΙΣΙΩΝ Ηλυσιακός - νικητής ΑΟ Πολιχνίτου – Ιδομενέας Γαλατά Κρήτης

3η Αγωνιστική:

Κυρ, 21/04/19 15:00 ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ Ηλυσιακός – Ακαδημία των Σπορ

Ο πρωτομάστορας της Ακαδημίας των Σπορ, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος που φέτος κλείνει 25 συνεχή χρόνια!!!  στο τιμόνι της Πατρινής ομάδος ως προπονητής, έχει επιλέξει 17 αθλητές για τους δύο αγώνες, όλοι ετοιμοπόλεμοι να προσφέρουν τα μέγιστα.

Ο προπονητής των πρασίνων δηλώνει σχετικά:

«Όλα τα παιδιά κατά την διάρκεια της χρονιάς έχουν δουλέψει συστηματικά και πιστεύω ότι δικαιούνται την άνοδο, γιατί και το ταλέντο έχουν και τους αδικεί η κατηγορία που φέτος αγωνίστηκαν.

Προσγειωμένοι όλοι μας σαν μια γροθιά θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, ξέρουμε τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Εύχομαι όλα να κυλίσουν ομαλά και να γυρίσουμε στην Πάτρα με την άνοδο».

Υποστήριξη: SilkTech